Home Trouwdag Zo zorg je voor een onvergetelijke bruiloft!

Zo zorg je voor een onvergetelijke bruiloft!

by Redactie
Zo zorg je voor een onvergetelijke bruiloft!

Bij een onvergetelijke bruiloft hoort uiteraard een strakke planning, duidelijk budget en een overzichtelijk eisen/wensenlijstje. Deze dag is onvergetelijk omdat het voor een echtpaar een van de mooiste dagen uit hun leven zal zijn. Lees onderstaand artikel door voor enkele tips en ideeën om een bruiloft onvergetelijk te kunnen maken!

Locatie

De eerste stap waar je als bruidspaar aan denkt is natuurlijk de locatie. Zonder locatie wordt het plannen van een onvergetelijke bruiloft erg lastig. Zoek naar een locatie binnen jullie budget, met genoeg plek voor alle gasten, een goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid. De locatie moet aan jullie wensen voldoen om de dag perfect te maken. Helaas kan een locatie bijna nooit aan alle eisen voldoen, er zullen dus concessies moeten worden gedaan en met aankleding en dergelijke kan een hoop worden opgefleurd! Vraag wat er eventueel mogelijk is aan de verhuurders en sluit compromissen om jullie dag onvergetelijk te maken. Op de locatie moet ook mogelijkheid zijn om te kunnen eten. Dit kan via een externe catering, of catering van de locatie zelf. Een bruiloft organiseren heeft tijd nodig en daarbij dus ook een strakke planning en duidelijke eisenlijst van jullie beiden.

Trouwauto huren

Om de bruiloft wat extra’s te geven is het leuk om in een trouwauto aan te komen en hier na de ceremonie ook samen in weg te rijden. Een klassieke trouwauto is een leuke en zeer sfeervolle toevoeging aan een bruiloft. Echter is het bij het huren van een trouwauto wel belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Zo moet de trouwauto in de stijl zijn die zowel bij jullie als jullie bruiloft past. Houden jullie niet van een klassieke bruiloft, dan kun je ook kijken naar een Ferrari of ander vervoersmiddel zoals een oude Volkswagen bus. Daarnaast moet de auto op tijd geboekt worden en moet er worden gekeken naar het jaargetijde. Een luxe cabriolet is namelijk niet altijd handig…

Regel een fotograaf

Bij een onvergetelijke bruiloft is het wel zo leuk om te kunnen nagenieten. Huur een fotograaf in om alle mooie momenten vast te leggen, zodat deze bewaard kunnen worden om vervolgens te kunnen nagenieten. Begin vroeg met zoeken om diverse prijzen te kunnen vergelijken en ook om de juiste stijl te bepalen. Diverse trouwfotograven hebben namelijk elk hun eigen stijl, dit moet uiteraard ook bij het bruidspaar passen. Daarnaast kan er ook gedacht worden aan een ware trouwfilm, het is maar net hoe ver je budget reikt en op welke manier(en) je terug wilt kijken naar deze speciale dag!

Een bruiloft maken jullie samen onvergetelijk, maar in het bijzijn van vrienden en familie en op jullie ideale locatie, maakt het helemaal af! Begin op tijd met plannen, bepaal jullie budget en vul de dag van jullie dromen in.

You may also like