Home Overige Wat geef ik op Valentijnsdag aan mijn verloofde: 5 ideeën voor je op een rij

Wat geef ik op Valentijnsdag aan mijn verloofde: 5 ideeën voor je op een rij

by Scott
Wat geef ik op Valentijnsdag aan mijn verloofde 5 ideeën voor je op een rij

Zeg je 14 februari, dan zeg je Valentijnsdag. We naderen de dag van de liefde, en dat betekent dat het tijd is om na te denken over hoe jij jouw geliefde wilt verrassen. Zeker als je verloofd bent, wil je jouw partner natuurlijk laten weten hoe gek je op hem of haar bent. Dat kun je doen door een lieve kaart te schrijven, maar je kunt ook iets persoonlijks kopen. Een uniek cadeau uitkiezen kan wel eens lastig zijn, omdat je een goede indruk wilt maken en niet in clichés wilt vervallen… maar uiteindelijk zal ook niemand nee zeggen tegen een ouderwets bosje bloemen of doosje bonbons, nietwaar? Voor wat extra inspiratie hebben wij nog 5 andere ideeën op een rij gezet.

1. Badschuim of douchegel

Of je nu wel of geen grote fan van Valentijnsdag bent, tijd voor elkaar vrijmaken is op elke datum fijn. Nóg fijner is het als je elkaar volop de aandacht geeft door samen in bad of onder de douche te stappen. Zeep elkaar in met een heerlijk geurend verzorgingsproduct, om helemaal tot rust te komen.

2. Massageolie

Tot dezelfde categorie van lichamelijke aandacht behoort de massageolie – verkrijgbaar in vele verschillende geuren, van lavendel tot ylang ylang). Zorg dat de kamer op een aangename temperatuur is, zet een rustig muziekje op, warm de olie op, en laat jouw partner ontspannen door de aanrakingen van jouw handen. Deze Valentijnsdag wordt helemaal zen…

3. Drank

We noemden al de klassieke chocolaatjes, maar in plaats van iets te eten kun je ook eens kiezen voor een cadeau dat kan worden gedronken. Een fles wijn, bier, of iets sterkers. Zo kun je jouw verloofde bijvoorbeeld gin cadeau doen, gemakkelijk te bestellen op internet. Maak er samen een romantisch en ontspannen avondje van, met een glaasje alcohol en toastjes bij de hand. Proost!

4. Kaarsen

Zo’n avond samen is natuurlijk minder romantisch als je onder een felle TL-buis gaat zitten. Veel sfeervoller is het om wat kaarsjes aan te steken. Zelfs als je eigenlijk niet wilt meedoen aan alle ‘Valentijnsonzin’, kun je niet ontkennen dat dit gewoon erg gezellig is. Vergeet niet de kaarsen weer uit te blazen als jullie naar een andere ruimte verhuizen.

Cadeau verloofde

5. Spelletje

Wil je jouw Valentijnsdag een beetje opspicen? Doe je verloofde dan een sexy spelletje cadeau. (Een romantisch spel om elkaar nog beter te leren kennen, mag uiteraard ook.) Er bestaan zowel bordspellen als kaartspellen, maar je kunt natuurlijk ook zelf een spelletje bedenken…

Tot slot: als je verloofd bent, wil je soms eigenlijk alleen maar over de aanstaande trouwdag praten. Als dat jullie ideale invulling van Valentijnsdag is, is dat helemaal prima. Misschien heb je wat aan deze tips om de bruiloft soepel te laten verlopen.

You may also like