Home Kleding Wat gaan de bruidsmeisjes dragen?

Wat gaan de bruidsmeisjes dragen?

by Redactie

Een bruiloft plannen is nogal een hele klus. Je moet je met allerlei verschillende zaken bezighouden: het budget, de trouwlocatie, de ambtenaar die jullie gaat trouwen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Alhoewel jouw eigen jurk natuurlijk het belangrijkst is, zijn de outfits van de bruidsmeisjes ook van belang. Je wilt dat je bruiloft helemaal perfect is, dan wil je natuurlijk ook dat de bruidsmeisjes er perfect uitzien. Je vriendinnen zijn vast al helemaal klaar om te shoppen voor hun jurken.

De stijl van de jurken

Het eerste aspect waar je over moet nadenken, is de stijl van de jurken. Wil je de bruidsmeisjes simpel aankleden, zodat jij er echt uitspringt? Of wil je ze er net zo mooi als jou laten uitzien? Ook moet je rekening houden met de locatie van jouw bruiloft. Houd je je bruiloft op het strand? Dan wil je je bruidsmeisjes natuurlijk niet in een zware, lange jurk laten rondlopen. Kies dan bijvoorbeeld voor een luchtige A lijn jurk in een mooie pastelkleur. 

Je bruidsmeisjes hebben misschien niet allemaal dezelfde stijl als jou en ze zullen dan ook vast bang zijn dat je een jurk kiest die ze helemaal niet mooi vinden. Overleg daarom ook goed met de bruidsmeisjes. Je wilt natuurlijk niet dat zij zich niet goed voelen op jouw bruiloft.

Verschillende opties

Nadat je goed hebt overlegd met de bruidsmeisjes is het tijd om de jurken te kiezen. Misschien zullen ze in eerste instantie niet allemaal dezelfde jurk kiezen, maar jij beslist toch echt welke jurk het wordt. De bruidsmeisjes hoeven natuurlijk niet allemaal dezelfde jurk te dragen, er zijn meerdere opties.

  • Eén jurk in één kleur met verschillende accessoires en haarstijlen

Als je één jurk hebt gevonden die iedereen mooi staat, kun je de bruidsmeisjes toch wat unieker laten voelen door ze andere accessoires en haarstijlen te laten dragen. Iedereen kan zo toch haar eigen stijl toevoegen.

  • Eén jurk in verschillende kleuren

Wil je toch liever één model jurk, maar wil je niet dat iedereen er hetzelfde uitziet? Kies dan voor verschillende kleuren. Zo blijft het één geheel, maar toch net een beetje anders.

  • Verschillende jurken in één kleur

Wat natuurlijk ook nog een optie is, is iedereen verschillende jurken laten dragen, maar in één kleur. Ook nu creëer je een geheel, maar ziet toch iedereen er net wat anders uit. Zoek voor ieder bruidsmeisje een jurk uit die het best past bij haar figuur en waar ze zich prettig in voelt.

Voor de kleine bruidsmeisjes

Wat is er nou schattiger dan een paar kleine bruidsmeisjes die rond huppelen op jouw bruiloft? Maar wat moet zo’n kleine donder nou dragen? Je wilt eigenlijk niet voor een wit jurkje kiezen, deze wordt vast en zeker binnen no time vies. Als het om kinderen gaat, kun je beter voor een outfit kiezen waar zij zich prettig in voelen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie prinsessenjurk, de meisjes zullen zich niet gelukkiger voelen. Zorg er ook voor dat het kapsel niet te ingewikkeld is. Dit kan namelijk erg gaan irriteren en je wilt natuurlijk niet dat ze die mooie knot er na vijf minuten al uittrekken.

You may also like