Home Entertainment Waarom een rodeo huren

Waarom een rodeo huren

by Redactie
Waarom een rodeo huren

Een rodeo huren is en blijft altijd een schot in de roos als jij je bezoekers in je etablissement annex zalencentrum of tijdens een evenement optimaal wilt vermaken en vertier wilt bieden. De bedoeling is uiteraard om zo lang mogelijk op de rug van de mechanische stier te blijven zitten al doet de stier er uiteraard alles aan om zijn berijder er op zo kort mogelijke termijn af te gooien.

Rodeo huren? Dat wordt spektakel!

Een rodeo zorgt altijd weer voor spektakel. De doldrieste stier wordt bediend middels een centraal paneel, waarmee automatische standen en verschillende snelheden ingeschakeld kunnen worden. Bepaalde aanbieders van rodeo huren leveren ook een soort van joystick, waarmee de doldrieste stier handmatig bediend kan worden. Eventueel wordt bediend personeel meegeleverd.

Opblaasbaar valkussen

Wil je een rodeo huren, vergewis je dan wel van het feit dat je daar voldoende ruimte voor hebt in de wetenschap dat de beweeglijke, mechanische stier een doorsnede van wel vijf meter kan hebben. Zorg voor genoeg ruimte, want de mechanische stier heeft een ruimte nodig van 5 meter doorsnede. Om de losgeslagen stier wordt een opblaasbaar valkussen geplaatst, om zo letsel na de val van de rug van de mechanische stier te voorkomen. Daarom is er extra ruimte nodig voor de blower die het valkussen van lucht moet voorzien. Om die blower te laten werken, kun je het af met een normale stroomgroep.

Ook leuk voor omstanders

Een rodeo is leuk voor mensen die de uitdaging aan gaan, maar zeker ook voor omstanders en publiek. Ga maar na; wat is er leuker dan een rodeo huren voor een personeelsfeest en wachten op het moment waarop de stier je baas knalhard van zijn rug gooit?  Het levert altijd weer spectaculaire taferelen op. Ook de rodeo verhuurbedrijvenmoeten voldoen aan steeds strengere veiligheidseisen en dienen vaak eenCertificaat van Goedkeuringte hebben. Dit zegt iets over de kwaliteit van de rodeostier die je huurt, iets over de veiligheid en ook over de hygiëne, want ook dat moet uiteraard in orde zijn.

Handmatige bediening

Natuurlijk kunnen er zich situaties voordoen waarop je de stier graag meteen stil zou zetten; welnu dit is mogelijk door de noodknop. Soms blijft iemand haken of zit iemand vast. Dan moet je de stier het zwijgen op kunnen leggen en dit is dus ook mogelijk. Door de handmatige bediening kunnen ook kinderen de rug van de stier beklimmen en rodeo huren anno 2019 betekent ook dat je in plaats van op de rug van een stier ook plaats kunt nemen op een voetbal, een paddenstoel of unicorn. De opzet is en blijft hetzelfde, de stier is ingeruild voor een ander oncomfortabel voorwerp of dier. Je kunt ook een disco rodeo, waarbij je strijd op leven en dood begeleid wordt door de luide klanken van de nieuwste danshits.

Wil je echt iets bijzonders voor je zeskamp, personeelsfeest of braderie? Rodeo blijkt nog steeds een activiteit die altijd nieuwe helden geboren laat worden en volop de aandacht trekt. Rodeo huren kun je dus altijd met een gerust hart doen, succes verzekerd.

You may also like