Home Entertainment Waarom een photobooth huren?

Waarom een photobooth huren?

by Redactie
Waarom een photobooth huren

Het ouderwetse fotohokje is weer helemaal terug. Het hokje van toen wordt nu echter photobooth genoemd en is behoorlijk wat moderner dan het fotohokje zoals we dat van vroeger kennen. In een photobooth ga je met vrienden en vriendinnen op ontspannen wijze op de foto, kun je daarbij gebruik maken van attributen als brilletjes en snorren en kies je vaak zelf ook nog eens de achtergrond van de foto’s. De foto’s, de photobooth maakt er meerdere, worden vervolgens meteen geprint. Eerst denk je dat alle foto’s identiek zijn, als je beter kijkt dan zie je als snel dat dit niet het geval is. Je wilt een photobooth huren? Google eens in jouw regio welke partij daarvoor in aanmerking komt!

Evenementen en bruiloften

Photo booths zie je meer en meer op evenementen en zeker ook op bruiloften. Je hebt de photobooth in verschillende uitvoeringen. Je hebt ze in uitvoeringen waar je zo instapt, je hebt ze op poten, op wieltjes in bakfiets vorm en met spiegels. Sterker nog; er zijn zelfs al personenbusjes die gebruikt worden als een photobooth. Kun je met heel veel vrienden en vriendinnen op de foto!

Geen vervanger van de fotograaf

Nee, een photobooth neemt de taak van de fotograaf tijdens je bruiloft niet over, maar zorgt wel voor enorm veel plezier en prachtige, hilarische foto’s van je gasten. Je krijgt zo veel minder formele foto’s dan van een fotograaf. Steeds meer stellen besluiten alleen tijdens het officiële huwelijk een fotograaf in te huren. Als de ringen om gaan en dé kus gegeven wordt dus. Voor het feest in de avonduren kiest men steeds vaker voor een photobooth. En dat is eigenlijk best wel logisch. Bovendien genieten ook je gasten er van en zelf oma wil graag even met haar zoons en dochters in de photobooth.

Extra album met photobooth foto’s

Het feit dat gasten heel veel plezier aan de photobooth beleven en het feit dat je op deze manier meteen je gasten ook een aandenken mee naar huis heeft zijn redenen voor het huren van een photobooth op je huwelijksfeest. Er wordt tegenwoordig vaak al een extra fotoalbum van een huwelijksfeest gemaakt. Jawel, een album met foto’s uit de photobooth.  Gek genoeg, of juist niet, kijken mensen het vaakst in dit album. Reden om geen photobooth te huren zijn er eigenlijk niet, of het moet al een overschrijding van het budget zijn of een gebrek aan ruimte zijn.

Hoeveel prints, welke hulpmiddelen en in welk thema

Voor je daadwerkelijk een photobooth huurt, kun je informeren hoeveel foto’s er geprint worden bijvoorbeeld en kun je afspraken maken voor de hulpmiddelen in de booth. Wellicht laat je die aansluiten op het thema trouwen. Er is gewoon heel veel mogelijk met de photobooth, die behalve tijdens je huwelijk op elk feest van toegevoegde waarde is.

Pientere uitvinder aan de basis van de photobooth

En dat in de wetenschap dat de photobooth al dateert van 1925. De pientere uitvinder verkocht de door hem gecreëerde photobooth destijds voor een miljoen dollar. Wie de rechten op de photobooth nu zou willen overnemen, die zou beduidend dieper in de buidel moeten tasten.

You may also like