Home Uncategorized Vuurwerk op je bruiloft? Dit zijn de mogelijkheden!

Vuurwerk op je bruiloft? Dit zijn de mogelijkheden!

by Redactie
Vuurwerk op je bruiloft

Als je gaat trouwen is dit een groot gebeuren. Er moet van alles geregeld worden en je bent zo maanden kwijt. Een geweldig idee is om op professionele wijze vuurwerk op de bruiloft af te steken. Iedereen een sterretje in de hand, grote vuurwerk fonteinen en veel knallers. Je maakt er een onvergetelijke dag van, brengt een hogere belevingssfeer en maakt unieke herinneringen. In dit artikel een aantal tips voor vuurwerk op je bruiloft.

De mogelijkheden van vuurwerk op een bruiloft

Je kan voor jouw bruiloft kiezen voor vuurwerk voor zowel binnen als buiten. Wat voor mogelijkheden bestaan er voor type vuurwerk? Je kan denken aan confetti, knallers of een champagne fles met sierfonteinen die het bruiloft stel zelf met een detonator kan ontbranden. De combinatie van zelf gekozen muziek en een vurend hart is tegenwoordig erg populair. In dit hart staan de twee initialen van de bruid en de bruidegom in twee verbonden ringen. Daarnaast wordt dit hart bijgestaan door schitterende kleurrijke fonteinen. Spektakel gegarandeerd.

Kies je voor binnen of buitenvuurwerk?

Er is de mogelijkheid om zowel binnen als buiten vuurwerk op je bruiloft af te steken. Binnen is het zelfs in hele kleine ruimtes mogelijk. Door speciale apparatuur en de juiste keuze van het vuurwerk is het voor elke ruimte geschikt. Daarnaast kan je naar binnen of buitenvuurwerk ook voor andere special effects kiezen tijdens je bruiloft. Dan kan je denken aan felle kleurrijke LED verlichting, allerlei soorten confetti, flames, ballondecoratie, vallende doeken en Sparkular. Maak van je bruiloft een groot spetterend evenement die familie, vrienden en alle andere genodigden niet snel zullen vergeten.

Kies voor vuurwerk zonder vergunning.

Er zijn vergunningen nodig om vuurwerk af te steken. Maar dat geldt niet voor alle soorten vuurwerk. Een type vuurwerk als Sparkular heeft geen vergunning nodig. Het zijn vuurwerk fonteinen zeer geschikt voor bruiloften. Er zijn met deze machines geen brandgevaar, geen rook en zijn volkomen geurloos. Ideaal geschikt dus.

You may also like