Home Benodigdheden Vind de droomwagen voor jouw sprookjeshuwelijk

Vind de droomwagen voor jouw sprookjeshuwelijk

by Redactie

De trouwauto is één van die details die op jouw bruiloft de kers op de taart zijn. Het is de leukste manier om samen met de liefde van je leven naar de plek te rijden waar jullie elkaar eeuwige trouw gaan beloven. Als je je auto zorgvuldig uitkiest, kan deze het eventuele thema van de dag ook nog eens versterken. En tot slot geeft een bijzondere auto jouw bruidsfotograaf extra mogelijkheden voor een unieke fotoshoot. Wat wil je nog meer?

Zelf rijden of een privéchauffeur inhuren?

Wanneer je op zoek gaat naar de droomwagen die jullie op de mooiste dag van jullie leven gaat vervoeren, heb je twee keuzes. Je kunt hem zelf gaan besturen of dit overlaten aan een privéchauffeur. Het voordeel van zelf rijden is dat je zelf de rijstijl bepaalt, de kosten aanzienlijk drukt en ook nog eens de kans hebt om een exclusieve wagen te besturen. Kies je wel voor een chauffeur, dan geeft dat jou wat meer ontspanning. Chauffeurs dragen vaak een sjiek uniform dat de uitstraling helemaal compleet maakt.

Snelle bak of klassieke wagen?

De keuzemogelijkheden wat betreft een trouwauto lijken eindeloos. Zo kun je kiezen voor een oldtimer, een klassieke auto of een sportieve variant. Elk heeft weer zijn eigen charme. Houd bij het uitkiezen van de auto, behalve je eigen smaak, ook de sfeer van de bruiloft in je achterhoofd. Geef jij een klassieke bruiloft op een mooi landgoed? Dan past een felgele bolide met ronkende motoren daar misschien niet helemaal bij. Kortom, laat de auto overeenkomen met het thema en de locatie van de bruiloft.

Wat kost het huren van een trouwauto?

Net als bij het uitkiezen van een bruidstaart, geldt dat op deze vraag geen eenduidig antwoord kan worden gegeven. Het prijskaartje is namelijk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Zo is, zoals al gezegd, het huren van een auto inclusief chauffeur aanzienlijk duurder. Ook speelt het aantal uren en het type auto een belangrijke rol. Je kunt je voorstellen dat een Fiat 500 beter te betalen is dan een limousine. Ook wanneer de auto en chauffeur van ver weg moeten komen, worden hiervoor logischerwijs meer kosten in rekening gebracht.

Net als vroeger: blikjes achter de auto

Alhoewel jouw trouwauto op zich al een blikvanger is, hoeft dat je er natuurlijk niet van te beletten om er ook nog eens wat blikjes achter te hangen! Een traditie die echt tijdloos blijkt te zijn en oorspronkelijk is ontstaan uit bijgeloof. Het geluid dat de blikjes voortbrengen, zou boze geesten namelijk afweren en zo het bruidspaar beschermen. Het binden van blikjes achter de auto lijkt steeds meer te verdwijnen. Hoe leuk is het dus als jij dit op jouw bruiloft weer nieuw leven inblaast?

You may also like