Home Vrijgezellenfeest Vijf vrijgezellenfeest ideeën voor een onvergetelijke dag

Vijf vrijgezellenfeest ideeën voor een onvergetelijke dag

by Redactie
vrijgezellenfeest ideeën

Je gaat een vrijgezellenfeest organiseren? Dan is het vast en zeker wel fijn als je wat inspiratie krijgt. Daarom zou je kunnen overwegen om een high tea vrijgezellenfeest te regelen. Maar er zijn nog meer leuke ideeën die we je graag voorleggen zodat je je kunt laten inspireren. Lees snel verder en het organiseren kan beginnen.

Culinair genieten

Zoals in het begin al is vermeld, is HighTea.nl altijd een goed idee. Je kunt dan lekker kletsen met zijn allen en dan onder het genot van een kopje thee en lekkere hapjes. Je dag kan dan zo vol zitten met leuke dingen. Je zou het dan een restaurant kunnen laten verzorgen en dan heb je zelf niets daarvoor te doen, ideaal toch? Leer elkaar op een leuke manier kennen en regel dit alvast zodat je alvast een eerste stap hebt gezet om te regelen. Maar er is nog meer waar je aan kunt denken. 

Escape room

Wat ook erg leuk is om te doen, is een escape room. Je hebt dan een uitje vol met actie, je gaat dan samenwerken. Het zal spannend en leuk zijn en dat is daarom de ideale keuze voor een vrijgezellenfeest. Lukt het jullie om te ontsnappen? Je komt er alleen achter als je het samen gaat ervaren.  

Workshop 

Heb je wel eens gedacht aan een leuke workshop die je samen kunt volgen? Je zou dan kunnen denken aan handlettering. Het gaat dan over het schrijven van quotes of woorden in sierlijke letters. Het gaat dan echt je eigen kunstwerk worden. Als groep is dat erg leuk om te doen want dan ben je samen creatief bezig. 

Wijn proeven

Wie houdt er nou niet van wijn? Zoek daarom een leuke locatie en ga onder begeleiding wijn proeven. Je zou het kunnen combineren met een diner. Doe waar je zin in hebt en zorg dat je meer wijnkennis op gaat doen met zijn allen. Leuk, lekker en leerzaam!

Nog een laatste tip

Heb je wel eens gehoord van lipdub? Het gaat dan over het opnemen van een filmpje waarbij iedereen na elkaar wat woorden en zinnen van een liedje gaat playbacken. Je wisselt intussen van plaats en dan doe je leuke dansjes.

You may also like