Home Benodigdheden Trouwringen trends van dit jaar!

Trouwringen trends van dit jaar!

by Redactie
Trouwringen trends van dit jaar

Voor veel mensen is de bruiloft de mooiste dag van hun leven. Mooie trouwringen herinneren je altijd terug aan deze prachtige dag. De trouwringen zijn dus erg belangrijk en je wilt natuurlijk de mooiste trendy trouwringen hebben.

Het vinden van een passende trouwring kan daarom best lastig zijn. Je wilt natuurlijk trouwringen die jullie beide mooi vinden. Om jullie op weg te helpen hebben wij de trouwringen trends van dit jaar op een rijtje gezet.

Trouwringen trends 2019

Witgoud

Eén van de nieuwste trends op het gebied van trouwringen is het kiezen voor witgoud. Dit materiaal is altijd al populair geweest, maar we zien dit jaar dat witgoud helemaal hot is. Vooral de smalle en elegante modellen vallen dit jaar extra in de smaak.

Geelgoud

De geelgouden trouwring is tijdloos. Ook in 2019 zijn geelgouden trouwringen nog helemaal in. Deze klassieke trouwringen blijven altijd één van de meest gekozen trouwringen. Iedereen blijft een zwak houden voor geelgoud als het gaat om ringen. Als je kiest voor geelgoud dan weet je zeker dat je altijd met een hippe trouwring rondloopt. 

Platina met diamant

Ook het kiezen voor een strakke platina trouwring met diamant is tegenwoordig erg populair. Diamanten zijn altijd al erg gewild, maar dit jaar zien we dat strakke platina ringen met diamant echt in de mode zijn. Deze combinatie zorgt voor een elegante trouwring.

Vingerafdruk gravure

De trouwdatum graveren in je trouwring is een van de meeste gekozen gravering. Dit vinden wij wel een beetje ouderwets. Tegenwoordig zien we dat steeds meer mensen kiezen voor een gravering van de vingerafdruk van hun partner. Dit maakt de trouwringen uniek. Waarschijnlijk zullen weinig mensen op je heen een soortgelijke gravering in hun trouwring hebben.

Ben je op zoek naar prachtige trouwringen? In de webshop van 123Gold vind je een ruim assortiment aan prachtige trouwringen van de beste kwaliteit!

You may also like