Home Trouwdag Top 6 redenen om een bruiloft videograaf in te huren

Top 6 redenen om een bruiloft videograaf in te huren

by Redactie
Wees creatief met de foto’s

Waar je je bruiloft moet laten filmen

Er is een fundamentele verandering in de manier waarop partners ervoor kiezen om hun trouwdag te onthouden. Een nieuw branche is opgestaan, de bruiloft filmmakers. Bekijk hier verschillende bruiloft videografen.

Ik voorspel dat de trend zich de komende jaren zal voortzetten, aangezien de kwaliteit van films blijft stijgen, waarbij meer paren investeren in een trouwfilm van hoge kwaliteit naast het hebben van alleen foto’s.

Top 6 redenen om voor een bruiloft video te kiezen

  1. Soms is het gewoon te moeilijk om iedereen van wie je houdt naar je bruiloft te krijgen, vooral als ze in het buitenland zijn. Het is een veel voorkomende reden waarom mensen willen dat ik hun grote dag op film vastleg. De opa van mijn lieve vrouw Jen kreeg een beroerte in Chili, slechts 10 dagen voor onze bruiloft eerder dit jaar en kon niet reizen. Toen hij herstelde, waren we verheugd hem onze film te sturen zodat hij onze dag kon delen.
  2. De kwaliteit van videografen in Nederland verbetert snel. De films die we produceren zijn filmisch, meeslepend en worden elk jaar beter.
  3. Ofwel je bent in de ‘trouwdag is een vervaging’ categorie of de ‘Ik kan het me allemaal duidelijk herinneren’ categorie. Voor velen van ons, inclusief mij, is het in een flits voorbij. Ik had een bal op mijn bruiloft, maar voordat ik het wist speelde de band hun laatste lied van de nacht en ging ik met mijn nieuwe vrouw naar huis in de taxi. Een film kan je helpen om alle kleine details te onthouden, de grote momenten te bewaren en een aantal dingen te ervaren die je de eerste keer niet zag.
  4. Als bruid draag je nooit meer je trouwjurk. U hebt talloze uren besteed aan het plannen, voorbereiden, anticiperen en uitgeven van geld om uw grote dag perfect te maken. Je verdient het om de beste manier te hebben om het te onthouden.
  5. Er is een reden waarom de filmindustrie miljarden euro’s waard is. Het komt omdat films mensen ontroeren. Je favoriete film kan je inspireren, uitdagen of tot tranen brengen. Waarom zou je je bruiloft niet op deze manier vastleggen?
  6. Bewegende beelden en geluid creëren blijvende indrukken op mensen; ze betrekken je zintuigen op een dieper niveau dan een foto.

Stel je over jaren voor dat je gaat zitten met je kinderen en kleinkinderen en je trouwfilm met hen deelt.

Stel je voor dat je de film van je eigen ouders, grootouders of zelfs overgrootouders in filmkwaliteit kunt bekijken?

Kun je zelfs zo’n prijs op zulke herinneringen zetten.

You may also like