Home Huwelijksreis Tips voor een onvergetelijke huwelijksreis

Tips voor een onvergetelijke huwelijksreis

by Redactie

Na een spetterende huwelijksdag is het zover: jij en je partner mogen jullie koffers pakken om af te reizen naar een bijzondere bestemming. De huwelijksreis is iets waar veel stellen lang naar uitkijken. Samen zijn en even helemaal niets hoeven. Het klinkt als een paradijs op aarde. Om ervoor te zorgen dat je reis ook echt verloopt zoals jij voor ogen hebt, moet je wel met een aantal dingen rekening houden. Zo maak jij er een succes van.

Tip 1: Neem ruim voldoende vakantiedagen op

De periode voorafgaand aan je bruiloft is een periode vol spanning. Je wilt er zeker van zijn dat die dag alles klopt en op rolletjes loopt. Niet zo gek dus, dat je na die grote dag helemaal uitgeblust bent. De eerste dagen van je vakantie heb je echt even nodig om bij te tanken. Neem dus voldoende dagen op. Zodra de batterij is opgeladen, kun je met volle teugen genieten van je reis!

Tip 2: Zorg voor ontspanning tijdens je reis

Misschien is het zelfs wel beter om pas een paar dagen na je bruiloft op reis te gaan. Maar wat in elk geval verstandig is, is om een flinke dosis ontspanning in die vakantie stoppen. Dat betekent natuurlijk niet dat je alleen maar met een cocktail in je hand op een ligbedje aan een zandstrand zou moeten vertoeven. Als je avontuurlijk bent, ga dan op ontdekkingstocht! Zorg er echter wel voor dat het tempo niet te hoog ligt en er voldoende dagen in de planning zitten waarop je geen vast programma hebt.

Tip 3: Heb voldoende quality time met je partner

Eindelijk, je bent aangekomen op de bestemming waar je al zo lang naar uitkeek. Het magische gevoel van je bruiloft houd je nu vast door veel oog te hebben voor je partner. Jullie hebben een spannende tijd achter de rug en zometeen breekt het dagelijks leven weer aan. Nu is het dus tijd om te genieten! Wat stop je dus in je koffer? Sexy ondergoed, massage-oliën en misschien wel wat spannende speeltjes.

Tip 4: Vermeld dat je op huwelijksreis bent

Je partner verrassen met speeltjes, kleine cadeautjes of iets lekkers is erg leuk om te doen. Maar wat ook heel leuk is, is om jullie beide te laten verrassen. Vermeld daarom bij je reserveringen dat het om een huwelijksreis gaat. In veel gevallen kun je dan op een extraatje rekenen. Van een glaasje champagne in het vliegtuig tot een upgrade in het hotel waar je verblijft. Neem als bewijsstuk je trouwboekje mee.

Tip 5: Kies een onbekende bestemming

Ben je pas getrouwd, dan stap je een nieuwe periode van je leven in. Voor sommige stellen verandert er niet zoveel. Voor andere stellen is het echter een ander verhaal. Hoe de situatie voor jou ook is, nu je in het huwelijksbootje bent gestapt is dat een mooie gelegenheid om samen nieuwe herinneringen te creëeren. En hoe kun je dat beter doen dan door een plek te bezoeken die jullie allebei nog niet kennen?

You may also like