Home Kleding Tips om als bruid te stralen tijdens je bruiloft

Tips om als bruid te stralen tijdens je bruiloft

by Scott
Tips om als bruid te stralen tijdens je bruiloft

Ga jij binnenkort trouwen en wil je je echt als een prinses voelen? Trouwen is de dag in je leven waarop dat hoort! Je besluit om voor de rest van je leven samen te zijn met iemand en daar mag je je zeker prachtig voor kleden. Toch zijn naast de geweldige jurk die je hebt gekozen ook je haar, sieraden, schoenen, make-up en nagels erg belangrijk en dat zal de dag echt afmaken!

Een gel nagellak pakket

Naast de schoenen, je make-up, je haar en de sieraden zijn je nagels ook erg belangrijk. Zo kan je bij open schoenen ook je teennagels lakken en zal dit voor een hele mooie look zorgen. Alleen welke nagellak gebruik je dan?

Gelnagellak is een manier van nagels lakken. Bij normale nagellak kan het zo zijn als je ergens tegen aan stoot dat je nagellak beschadigd en dat het niet meer mooi zal zitten en dit is natuurlijk erg jammer als dit gebeurt op je belangrijke dag.

Je hebt ook acrylnagels, alleen daar kunnen je nagels erg beschadigd van raken en neemt het met eraf halen meestal wat nagel mee en dit is niet de bedoeling. Dan kom je bij de perfecte oplossing, gelnagels. Gelnagels is een vorm van lakken waarbij de nagellak verhard zodra je het onder de lamp doet. Je doet dan meerdere lagen, waardoor je er echt iets heel erg moois van kan maken. Dit zal niet afbreken of je nagels beschadigen zodra je het er weer afhaalt.

Het lakken van je gelnagels is erg gemakkelijk en is snel gedaan en heeft erg mooi resultaat. Er is nu een gel nagel set waarin erg veel verschillende spullen zitten. Hierbij krijg je je eigen lamp en hoef je deze niet meer zelf aan te schaffen. Verder kun je per set kiezen welke kleuren je er in wilt. De ene set heeft er 3 en de andere heeft er 7+ aan kleuren. Je zou alle kleuren kunnen uitproberen op een middag, zodat je weet wat leuk staat bij jouw jurk!

Gelnagellak er af halen

Als je de gel nagellak op hebt zal deze erg hard worden en gaat dat er niet snel af. Met gewone nagellakremover zal dat ook niet gaan en zal je een andere nagellakremover, namelijk gellak remover moeten aanschaffen. Je brengt deze remover aan op de nagels met watten er overheen en aluminiumfolie, deze moet je na 10 minuutjes er afhalen op een draaiende manier, wat erg gemakkelijk zal gaan. De gellak zal er dan heel er gemakkelijk afkomen wat erg gunstig is als je het toch niet helemaal eens bent met de kleur! Straks matcht het niet met je sieraden of je schoenen… Er zit in de set een bokkenpoot, waarmee je na de watten en de aluminium folie heel erg gemakkelijk de gel nagellak eraf kan halen.

In het potje zit 100 ml, wat goed zal zijn voor tien gel nagellak behandelingen. Dit lijkt niet veel, immers zit de nagellak er tot twee weken op en dat is veel meer dan gewone nagellak.

You may also like