Home Trouwdag Stappenplan voor het organiseren van een spetterend bruiloft feest

Stappenplan voor het organiseren van een spetterend bruiloft feest

by Redactie
Stappenplan voor het organiseren van een spetterend bruiloft feest

Heb je binnenkort een bruiloft feest op de planning staan wat nog georganiseerd moet worden? Dan wil je natuurlijk alles tot in de puntjes geregeld hebben. Om dit bruiloft feest in goede banen te kunnen leiden helpen we je aan de hand van een stappenplan.

Vinden van de juiste feestlocatie

Het trouwfeest en de locatie waar je zelf gaat trouwen hoeft niet altijd op dezelfde locatie plaats te vinden. Zo kun je trouwen voor een klein groepje mensen in een wat kleinere locatie en vervolgens het feest op een compleet andere maar veel grotere locatie houden. Dit is vaak afhankelijk van de wensen van het bruidspaar. Vooral voor het feest is het belangrijk om een juiste inschatting te maken van het aantal mensen en de ruimte die daarvoor benodigd is.

Boeken van een DJ

Om de feestavond in goede banen te kunnen leiden kun je ervoor kiezen om een DJ uit Breda in te huren. Hierbij heb je als organisatie natuurlijk zelf vrijheid in het thema van deze avond. Dit kun je vervolgens gemakkelijk met de DJ doornemen en kan hij vervolgens aan de hand van je wensen en behoeften een juiste invulling geven aan de avond. Wil je meer dan alleen muziek? Wellicht kan de DJ een complete drive-in show organiseren inclusief licht en geluid om de avond muzikaal en met de juiste sfeer te begeleiden.

Goede culinaire invulling tijdens het feest

Naast het inhuren van een goede DJ is gedurende het feest belangrijk de juiste culinaire invulling te geven. Hiervoor kun je bijvoorbeeld een cateringbedrijf inhuren. Het type hapjes en drankjes is vaak ook afhankelijk van het thema van het feest, waarbij vervolgens de juiste hapjes en drankjes worden bepaald. Zo kun je in de winter een thema hebben waarbij de glühwijn uit de kast wordt getrokken terwijl je in de zomer wellicht een meer zomers thema met cocktails op het programma hebt.

You may also like