Home Huwelijksreis 4 keer de mooiste resorts voor een romantische huwelijksreis in Afrika

4 keer de mooiste resorts voor een romantische huwelijksreis in Afrika

by Redactie
4 keer de mooiste resorts voor een romantische huwelijksreis in Afrika

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!  Een huwelijksreis is vaak de mooiste reis van je leven – een reis die de liefde tussen jou en je partner bezegelt en die jullie ervaren op een grote roze wolk. Afrika is een prachtige bestemming voor zo’n huwelijksreis. Het continent biedt een scala aan mogelijkheden, van safari’s tot duikreizen en cultuursnuiven in de grote stad. In dit artikel delen we wat resort-inspiratie zodat je een aantal prachtige droomovernachtingen kunt uitkiezen voor tijdens jullie reis.

1. Chitwa Chitwa Game Lodge, Zuid-Afrika

We beginnen meteen met een klapper – wauw! Deze fantastische lodge is te vinden in Sabi Sand, vlakbij het Kruger National Park. De inrichting van dit resort is een moderne mix tussen Afrikaans en Europeaans, waarbij de kamers een eigen privé veranda hebben en wanneer je er echt voor wilt gaan zelfs een eigen privé zwembad. Een safari is vanuit dit hotel gemakkelijk te regelen, maar je hebt vanuit je kamer ook al prachtig uitzicht over de natuur en de dieren die daar leven. Een huwelijksreis naar Afrika wordt met een nachtje in dit hotel een droom!

2. Saruni Samburu, Kenia

Ook in Kenia zijn veel prachtige overnachtingsplekken te vinden, maar met stip op een staat dan Saruni Samburu. In dit hotel verblijf je als gast in perfecte harmonie met de natuur, want de kamers zijn gemaakt om perfect tussen de rotsen te passen en ze bieden je een prachtig uitzicht over de Keniaanse natuur. Vanuit dit hotel kun je bijzondere safari’s boeken, waarbij je begeleid wordt door leden van de Samburu stam die je alles kunnen vertellen over het landschap en de dieren die je ziet.

3. Eden Rock Zanzibar

Deze verborgen parel vind je op Zanzibar. Een prachtig maar betaalbaar hotel dat aan een idyllisch parelwit zandstrand ligt. De naam geeft het al een beetje weg, maar Eden Rock is een waar paradijs. Je kunt er genieten van een heerlijk ontbijt, cocktails aan het strand en een prachtig uitzicht over de natuur. Het hotel is gesitueerd op een rots in het regenwoud waardoor je vanuit je bed kunt genieten van de groene natuur, maar waar je tegelijkertijd ook binnen een minuut op het prachtige strand staat.

4. Onguma Tented Camp, Namibië

Voor een luxe tent safari ben je bij dit hotel aan het juiste adres. De luxe tent overnachting is een betaalbare optie van het Onguma hotel waarbij je nog steeds van prachtige uitzichten en romantische luxe kunt genieten. Zoals te zien op de foto bevindt het tentenkamp zich vlakbij een waterplaats waar onder andere giraffen genieten van het water en waar ook andere dieren op zoek gaan naar verkoeling.

Rondreis door Afrika

Bovenstaande resorts en hotels zijn slechts enkele van de honderden romantische overnachtingen die je in heel Afrika kunt ervaren. Wanneer je van jullie huwelijksreis een rondreis door Afrika maakt, geef je jezelf de kans om een paar keer te genieten van prachtige locaties tijdens jullie reis. Wat is jouw droomlocatie voor een romantische overnachting?

You may also like