Home Entertainment Maak jouw bruiloft nog mooier met deze 5 tips!

Maak jouw bruiloft nog mooier met deze 5 tips!

by Redactie
Maak jouw bruiloft nog mooier met deze 5 tips!

Iedereen droomt van die perfecte bruiloft met lekkere losse en ontspannen sfeer. Maar hoe krijg je dit voor elkaar? Het begint eigenlijk met het loslaten met alle tradities en rituelen waar je niets mee hebt. En daarna is het natuurlijk belangrijk om na te denken over wat je echt graag wilt. Trouwen is namelijk echt heel leuk. En met een lekkere ongedwongen, gezellige bruiloft maak je ook je gasten blij. We geven je een aantal tips hoe je die perfect relaxte wedding organiseert.

Trouwen in de natuur

Een buitenlocatie is perfect voor een losse, relaxte sfeer. En tegenwoordig kun je ook trouwen middenin het bos, op een boerderij of op het strand. Plaats wat klapstoelen voor je gasten en een simpel altaar en kleed je bruiloft aan met natuurlijke materialen. Zorg wel voor wat abri’s, parasols of safaritenten, want in Nederland weet je het nooit echt zeker met het weer.

Trouwen in de natuur

Wees creatief met de foto’s

De foto’s en video’s geven later een sfeerimpressie van deze belangrijke dag en zijn dus heel belangrijk. Kies eens voor wat anders naast de geposeerde foto’s. Laat bijvoorbeeld je gasten ook foto’s maken van jullie en vraag je gasten om zelf ook originele foto’s van zichzelf te maken. Ook Polaroid foto’s zijn een leuk idee en geven een vintage touch aan je bruiloft. Plaats wat leuke kiekjes van jou en je partner op de tafels als menukaart of hang ze in op aan slingers met een string ledlampjes.

Wees creatief met de foto’s

Voeg creatieve en speelse elementen toe

Met wat creatieve en losse elementen creëer je al snel die losse ongedwongen sfeer. Plaats bijvoorbeeld een kist met haremkleding en organiseer een belly dance workshop voor je gasten. Of laat iedereen zich verkleden in vintage stijl. Zorg ook voor wat leuke spelletjes voor je gasten. Of kies voor een thema zoals een desert-, oriëntaalse of bohemien wedding.

Plaats een photo booth

Je kunt ook een photo booth organiseren op je bruiloft. Dat levert superleuke plaatjes op! Deze photo booth annex fotohokje van Fotosnap.nl is er bijvoorbeeld als VW bus of vintage fotopaal en wordt voorzien van allerlei grappige props zoals snorren, hoeden en brillen. Net zoals in het pasfotohokje worden de foto’s direct afgedrukt. En reken maar dat dat leuke foto’s oplevert!

Zorg voor sfeer

De juiste sfeer zorgt altijd voor ontspanning en gezelligheid. Zorg dus voor een sfeervolle aankleding van de locatie. Denk aan gekleurde lampionnen, strings of netten met ledlampjes, lantaarns met kaarsen enzovoort. Met de juiste sfeer zullen jij en je gasten zeker ontspannen en ontstaat die gezellige sfeer als vanzelf.

Bruiloft in festivalstijl

Een festivalbruiloft is een super ongedwongen en unieke ervaring en dus een garantie voor een onvergetelijke dag. Steeds meer mensen kiezen daarom voor zo’n bruiloft in festival stijl. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een locatie als het Almeerder strand. Net zoals op een echt festival draait er een DJ met line up die wordt afgewisseld met live muziek. Er zijn kraampjes en foodtrucks met allerlei heerlijke drankjes en hapjes en alles is gezellig aangekleed met lampionnen, ledstrings en vlaggen.

Om het echt leuk te maken kun je ook kiezen voor een thema. Denk aan een hippie burning man thema of flapper of eighties glitter look. Reken maar dat dit een bruiloft wordt om nooit te vergeten!

Drone-opnames voor uw huwelijksvideo

Zelfs op uw bruiloft kunnen de vliegende ogen in beweging zijn en een indrukwekkend beeld geven van de ceremonie. Voeg meer indrukwekkende perspectieven en nieuwe invalshoeken toe aan uw trouwvideo met een drone.

Tijd voor een verandering van perspectief! Het landschap, de locatie, het hele gezelschap. Allemaal in beeld vanuit de lucht.

You may also like