Home Benodigdheden Leuke cadeaus om te geven aan je bruiloftsgasten

Leuke cadeaus om te geven aan je bruiloftsgasten

by Scott
Leuke cadeaus om te geven aan je bruiloftsgasten

Een trouwerij moet de mooiste dag van je leven worden. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de dierbaren om je heen. Om ze te bedanken voor de mooie dag wil je ze natuurlijk met een origineel cadeau bedanken. In deze blog laten we graag een paar leuke voorbeelden zien dat je kunt geven. Je mag immers best even onderzoek doen naar een geschikt cadeau. Benieuwd geworden? Lees gauw hieronder verder over de leuke cadeau die je kunt geven aan je bruiloftsgasten.

Een gepersonaliseerd cadeau

Een gepersonaliseerd cadeau

Hoe groot of hoe duur een cadeau is maakt vaak niet uit. De mooiste cadeaus zijn kleinigheidjes waar veel aandacht afgeschonken is. Laat dus echt zien dat je het waardeerde dat je gasten er waren en personaliseer een cadeau. Met een leuke tekst of afbeelding zullen de gasten langer aan de mooie dag herinnerd worden. Je kunt bijvoorbeeld goedkoop sokken bedrukken met je eigen gezicht erop of met een leuke tekst. Met persoonlijke begeleiding en een gratis proefdruk bij Giftsdirect hoeft dit niet veel tijd en energie te kosten. Gepersonaliseerde sokken geven aan je bruiloftsgasten is in dit principe een kleine moeite, groot plezier.

Bereid een stukje voor

Het wordt steeds populairder dat het bruidspaar aangeeft gelieve geen afscheid te nemen. Het is echter ook wel logisch. Op de mooiste dag van je leven wil je niet van negen uur tot twaalf uur avonds nog gedag willen zeggen. Genieten wordt dan lastig. Overweeg dus om een stukje voor te bereiden waarbij je gelijk het genodigde gasten bedankt. Dit kan formeel met een voorgelezen brief maar ook op een ludiek manier. Je laat hiermee zien dat je gasten echt waardeert voor hun komst en bespaart jezelf tijd om avonds te genieten van je bruiloft. Wat dat betreft kun je spreken van een win-winsituatie.

You may also like