Home Kleding Keuze voor een trouwpak als je wilt dragen wie je bent

Keuze voor een trouwpak als je wilt dragen wie je bent

by Redactie
Het perfecte trouwpak kies je zo

De keuze voor een mooi trouwpak is lastig en hiermee doelen we juist op het luxe probleem dat hierbij ontstaat. Er zijn zeer veel keuzemogelijkheden in trouwpakken. Bij de keuze voor een trouwpak moet je jezelf realiseren dat je moet dragen wie je bent. Hiermee willen we zeggen dat jouw trouwpak dicht bij jouw stijl en karakter moet blijven. Hierin kun je nog wel eens verrast worden als je een trouwpak gaat uitzoeken. Wij vertellen je hoe dat komt.

Maatpak kiezen om in te trouwen

Als je op zoek gaat naar een maatpak om in te trouwen, zul je al snel tot de ontdekking komen dat je zeer veel mogelijkheden hebt. Maatpakken zijn verkrijgbaar in een grote variatie aan stijlen en kleurstellingen. Dat is maar goed ook want iedereen is anders en je moet een maatpak kiezen waar jij je goed in voelt. Dit is meteen de belangrijkste tip die je krijgt als je bij een speciaalzaak voor bruiloft kleding naar binnen stapt. De belangrijkste tip die je in deze winkels krijgt is dat het “jouw trouwpak” is. Jij moet je hier goed in voelen. Dit zie je dan ook terug in de trouwpakken van Michael & Giso. De filosofie dat je outfit een belangrijk aspect is waarmee men zijn identiteit zichtbaar maakt, is het startpunt geweest van het ontstaan van het slow tailoring concept van Michael & Giso. Je kunt jouw pak immers volledig personaliseren. Dit kun je doen omdat je kiest voor een maatpak en niet voor een confectiepak.

Hoe ziet jouw trouwpak eruit?

De vraag die je jezelf als bruidegom moet stellen is hoe jouw trouwpak eruit moet komen te zien. Hierbij heb je niet alleen de keuze uit diverse materialen (zoals wol, linnen, polyester of combinaties hiervan) maar ook met betrekking tot de stijl van het pak heb je diverse keuzemogelijkheden. Je kunt hier grofweg kiezen tussen een zeer traditioneel of casual pak maar dit zijn wel twee uitersten. Je hebt hier tussen zeer veel keuzemogelijkheden, mits je wel “in lijn blijft lopen” met jouw bruid. Zo is de “Peaky Blinders” uitstraling (een jaren ‘20 Britse stijl) een van de trends van dit moment.

Welke kleurstelling heeft jouw trouwpak?

Dit brengt ons bij de kleurstelling van jouw trouwpak. Ook hierin kun je een traditionele keuze maken door te kiezen voor een grijze kleurstelling of het traditionele “trouw-blauw”. Dit is een veilige keuze maar niet altijd de perfecte vertaling van jouw karakter. Het komt geregeld voor dat je als toekomstige bruidegom volledig verrast wordt door het vakmanschap van de tailor van de speciaalzaak. Een groen trouwpak van Michael & Giso zul je wellicht niet zelf in je hoofd hebben als je een van hun winkels (in Amsterdam of Breda) binnenstapt maar als ze je deze laten passen, zul je aangenaam verrast zijn! Wellicht besluit je zelfs om te trouwen in een pak van deze kleurstelling.

Dit maakt het kiezen van een trouwpak erg leuk. Als je hiervoor naar een speciaalzaak gaat word jij als bruidegom voor het individuele ontwerp als uitgangspunt genomen. Er wordt hierbij immers gekeken naar de gedachtegang achter het ontwerp. Op basis hiervan wordt een maatpak verder voor je gepersonaliseerd. Dit omdat je als bruidegom “wilt dragen wie je bent” op jouw trouwdag.

You may also like