Home Benodigdheden Huwelijks relatiegeschenken: 3 originele ideeën

Huwelijks relatiegeschenken: 3 originele ideeën

by Redactie
Originele huwelijks relatiegeschenken - Trouwstart

Het sluiten van een huwelijk is voor mensen één van de gelukkigste en mooiste momenten uit het leven. Een belangrijk moment waarbij je ook als zakelijke relatie wil stilstaan met een mooi cadeau. Het kiezen van een passend en origineel cadeau wordt door veel mensen echter als lastig ervaren. Welke huwelijks relatiegeschenken zijn geschikt en toch voldoende uniek en persoonlijk? Doe inspiratie op met onderstaande 3 originele ideeën!

1. Een luxe gegraveerde pennenset

Wanneer je voor een zakelijke relatie een huwelijksgeschenk wilt kopen ga je het meestal het liefst voor een stijlvol cadeau. Toch wil je graag dat het geschenk een persoonlijk tintje heeft; je wilt immers wel impact maken en ook het gevoel overbrengen dat de zakelijke relatie belangrijk voor je is. Een luxe gegraveerde balpennenset is daarom een origineel en persoonlijk geschenk. Laat bijvoorbeeld een luxe pen graveren met de trouwdatum en de namen van het bruidspaar. Zo krijgt je zakelijke relatie een blijvende herinnering aan deze mooie dag. Het is ook leuk om twee pennen aan te schaffen en op beide partners een pen te geven met de trouwdatum en de naam van zijn of haar partner. Zeker weten dat een dergelijk gepersonaliseerd geschenk indruk zal maken!

 

2. Geef een beleving cadeau

Bij het geven van een bruidscadeau denken we al snel aan een product, zoals een armbandje, foto of mooie bos bloemen. Uit onderzoek blijkt echter dat veel mensen het minstens even leuk vinden om een beleving cadeau te krijgen. We leven in een welvarend land en veel zakelijke relaties zullen al over de nodige luxeproducten beschikken. Bovendien worden bruidsparen na een bruiloft vaak overspoeld met bloemen en andere lieve attenties. Waar mensen echter geen genoeg van kunnen krijgen is het meemaken van mooie belevenissen. En dat terwijl we daar doorgaans veel te weinig tijd voor vrij maken. Geef het bruidspaar namens je bedrijf daarom wat qualitytime cadeau. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bon voor een duo wellnessdag? Of schenk je relatie namens het bedrijf een overnachting in een luxe hotel. Een huwelijks relatiegeschenk met super veel impact!

3. Ga voor groen

Duurzaamheid, maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen; het zijn thema’s waarmee de meeste bedrijven en individuen tegenwoordig veel affiniteit hebben. Het is dan ook een origineel en mooi idee om zakelijke relaties letterlijk een groen cadeau te schenken. Geef het bruidspaar een kleine boompje cadeau in een duurzame geschenkverpakking met daarop je persoonlijke gelukwens en bedrijfsnaam. Het boompje zal blijven groeien en staat nog jaren symbool voor de start van een nieuw leven samen. Hoe bijzonder is dat?

You may also like