Home Trouwlocaties Hoe kies je die ideale trouwlocatie?

Hoe kies je die ideale trouwlocatie?

by Redactie
Hoe kies je die ideale trouwlocatie

Als alles goed gaat wordt het de dag van je leven! De dag waarop jij het jawoord geeft aan je partner. Als niet alles goed gaat, dan blijft het nog steeds een hele mooie dag, maar toch een beetje met een bittere nasmaak. Je zal altijd het gevoel blijven houden dat jouw dag nog beter had kunnen zijn. Het is ook niet voor niets dat koppels maandenlang nodig hebben om hun ultieme bruiloft te plannen. Eén van de belangrijkste zaken waar je goed over na moet denken is de trouwlocatie. Er zijn behoorlijk wat dingen waar je over na moet denken en die zetten we speciaal voor jou hieronder even op een rijtje!

Waar moet je allemaal opletten?

De perfecte trouwlocatie beschikt over een aantal punten. Het ene punt is misschien belangrijker voor jou dan de andere, maar toch dienen ze allemaal aanwezig te zijn om er de mooiste dag van jullie leven van te maken. Willen jullie een grote dansvloer? Wordt het diner in dezelfde zaal gegeven als het feest? Hoelaat ontvang je de avondgasten? Is de zaal toegankelijk voor invalide mensen en zijn er genoeg zitplaatsen voor ouderen? Is er een speelplek voor kinderen? Welke dranken schenken we? Nemen we een DJ of een band? Moeten we extra licht of geluid huren? Versieren we de zaal met bloemen, vlaggen of jeugdfoto’s? Gaan we voor een lopend buffet of voor een zittend diner? Allemaal vragen waar je rekening mee moet houden. Het is daarom geen overbodige luxe om eens rond te vragen bij (pas)getrouwde koppels of bij trouwlocaties in de buurt hoe hun het zouden doen of hebben gedaan. Wij denken graag met u mee, en helpen jullie met het maken van de moeilijke keuzes. Natuurlijk staan jullie vrij in de keuzes die jullie maken, maar een beetje richting is wel zo fijn weten wij uit ervaring!

Een goede voorbereiding: Zo krijg je het voor elkaar

De beste tip die we kunnen meegeven is, begin op tijd! Ga eens bij verschillende trouwlocaties in de buurt kijken. Laat je uitgebreid informeren naar de mogelijkheden. Ook al zit er niet direct iets tussen, jullie komen er wel direct achter wat voor jullie belangrijk is. Welke sfeer willen jullie tijdens de bruiloft: strak, landelijk of bourgondisch? En willen jullie graag die grote dansvloer of moeten er een bepaald aantal zitplaatsen aanwezig zijn? Onthoud goed dat rondkijken absoluut geen kwaad kan en je er ongetwijfeld wijzer van word. Daarnaast hebben jullie gelijk een beetje voorpret!

Trouwlocatie Gorinchem

Een van de locaties die je zou kunnen bekijken is trouwlocatie Gorinchem. Een prachtige locatie met alles erop en eraan. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij denken graag met u mee en kunnen de locatie naar uw wens aanpassen. Zodat jullie, in navolging van al zoveel anderen, ook de mooiste dag van jullie leven kunnen hebben. Een trouwdag waar menig getrouwde koppels jaloers op zullen zijn!

You may also like