Home Kleding Het perfecte trouwpak kies je zo

Het perfecte trouwpak kies je zo

by Redactie
Het perfecte trouwpak kies je zo

Over een halfjaar is het zo ver. De dag waar je al jaren naar uit kijkt, breekt aan: je trouwdag. Je gaat trouwen met de liefde van je leven en dus moet alles perfect zijn. Alles moet tot in de puntjes geregeld zijn. De gasten en natuurlijk jouw toekomstige echtgenoot moeten het naar hun zin hebben. Maar het allerbelangrijkste vergeet je misschien… jezelf. Iedereen kijkt naar jou, naar jullie. Bruid en bruidegom zijn het hoogtepunt van de dag en dus moeten jullie er tip top uit zien. Hier geven wij je 4 tips over hoe jij hét perfecte trouwpak kiest voor de grote dag.

1.      Kies de juiste kleur

Misschien vind je het wel leuk om een trouwerij te geven in een bepaald kleurenthema. De versieringen kunnen dan gekocht worden in die kleur samen met andere accessoires. Je kunt hierover nadenken bij het kiezen van de juiste kleur voor een mooi pak. Daarnaast bestaan trouwkostuums uit kleuren als blauw of grijs. Maar wanneer je meer in bent voor een andere kleur als bijvoorbeeld groen dan zijn er ook genoeg winkels waar dit tot de mogelijkheden behoort. Het belangrijkste is dat je kijkt welke kleur jou het beste staat. Uiteindelijk ben jij de stralende bruidegom en draait de dag om jou!

2.      Laat iemand helpen met kiezen

Het kiezen van het juiste trouwkostuum kan lastig zijn alleen. Bij de vrouw is het kiezen van een jurk vaak een heel ding en worden er veel vriendinnen, zussen en moeders meegenomen terwijl het voor de man ook een opgave kan zijn om een kostuum uit te kiezen. Een tip is dus om ook iemand mee te vragen die je kan helpen met uitkiezen. Vaak kan die persoon goed zeggen wanneer iets echt niet staat, maar uiteindelijk maakt het natuurlijk niet uit wat die persoon zegt. Het blijft jouw eigen keuze en jouw bruiloft.

3.      Kies de juiste winkel

Je trouwt vaak maar één keer en het is dus logisch dat je niet zoveel verstand hebt van winkels die mooie trouwkleding verkopen van goede kwaliteit. Informeer bij vrienden die al getrouwd zijn waar ze hun kostuum hebben gekocht of vraag ze mee. Eén tip voor een winkel waar je kunt kijken is Suitable trouwkleding. Deze shop verkoopt zowel online als fysiek tientallen trouwkostuums en accessoires. Zo kun je in één keer slagen voor je hele kostuum en hoef je niet naar verschillende shops voor de verschillende accessoires.

4.      Denk aan de accessoires

Een pak is één ding, maar de accessoires moet je zeker niet vergeten. Die zijn namelijk minstens zo belangrijk. Bij een trouwpak kun je denken aan een passende das of strik die je outfit helemaal compleet maakt. Verder is het natuurlijk belangrijk dat je een prachtig, egaal overhemd draagt onder je kostuum. Dit kun je weer helemaal af maken met een trouwgilet in bijvoorbeeld een Ecru kleur, dat maakt het net even iets specialer. Kijk voor andere accessoires zelf even rond in winkels en op webshops; er zijn tientallen accessoires die jouw bruidspak net even die gouden touch geven, waardoor jij een stralende indruk maakt op je bruiloft!

You may also like