Home BenodigdhedenHuwelijkscadeaus Geef het perfecte huwelijkscadeau: 5 originele ideeën!

Geef het perfecte huwelijkscadeau: 5 originele ideeën!

by Scott
huwelijkscadeau ideeën

Een leuk en origineel cadeau vinden is altijd lastig, echter overtreft een huwelijkscadeau alles. Naar onze mening is dit het moeilijkste cadeau om iets origineels voor te verzinnen. Er zijn zo ontzettend veel cadeaus die cliché zijn of meer geschikt zijn voor één van de gelukkigen. 

Het is dan ook moeilijk om een huwelijkscadeau te verzinnen die niemand anders geeft en waarop je trots kunt zijn. Daarom geven we hieronder vijf leuke ideeën voor een origineel huwelijkscadeau.

1. Bijzonder woonaccessoire

De kans is groot dat het bruidspaar al samenwoont of binnenkort gaat samenwonen, daarom is een uniek en bijzonder woonaccessoire ontzettend leuk om te geven. Veel mensen geven moeilijk geld uit aan woonaccessoires, omdat ze het geld liever eerst uitgeven aan (belangrijkere) zaken. Een bijzonder woonaccessoire cadeau geven is dan ook erg leuk als woonaccessoires. Ga bijvoorbeeld voor een schilderij, een gave vaas of een bijzonder lamp. De mogelijkheden zijn eindeloos.

2. Wijn en/of bier

Drank is natuurlijk best een beetje een cliché huwelijkscadeau. Toch is het altijd leuk en lekker om te krijgen. Je kan het zelf net zo bijzonder maken als dat je zelf wilt. Geef bijvoorbeeld eens een goede rode wijn of duurdere fles champagne cadeau. Of maak een bierpakket van de Duitse biermerken en creëer een zelf gemaakt bierpakket.

3. Huwelijksfoto aan de muur

Een huwelijksfoto aan de muur kan je natuurlijk nog niet cadeau geven op de bruiloft zelf. Wel is het mogelijk om het bruidspaar een cadeaubon te geven, waarmee ze een huwelijksfoto voor aan de muur kunnen bestellen. De meeste bruidsparen willen wel een foto aan de muur als herinnering aan hun mooiste dag. Door een cadeaubon voor een huwelijkscadeau aan de muur te geven zit je altijd goed!

4. Foto tegeltje

Je kent ze wel: tegeltje met daarop grappige en leuke spreuken. Deze tegeltjes zijn ontzettend leuk om ergens in huis op te hangen. Het is mogelijk om een speciaal bruiloft foto tegeltje te ontwerpen om deze cadeau te geven. Erg leuk en origineel!

5. Naambordje

Als het bruidspaar samenwoont is het erg leuk om ze een naambordje cadeau te doen. Nadat ze getrouwd zijn, krijgt het bruidspaar dezelfde achternaam. Een naambordje met deze achternaam voor bij de voordeur is een perfect huwelijkscadeau.

You may also like