Home Entertainment Entertainment: zó vermaak jij jouw bruiloftsgasten

Entertainment: zó vermaak jij jouw bruiloftsgasten

by Redactie
Entertainment zó vermaak jij jouw bruiloftsgasten

Een huwelijksdag betekent vaak een dag met een druk programma, voor jou én je gasten. Toch is een beetje extra entertainment op de grote dag nooit verkeerd. Momenten waarop je dit kan inzetten, zijn bijvoorbeeld wanneer jij en je partner tussen de ceremonie en het diner of feest met de fotoshoot bezig zijn. Of gewoon als leuke aanvulling op het avondfeest zelf. Wat entertainment betreft bestaan er meer dan genoeg mogelijkheden. Wij zetten onze top 5 op een rijtje.

1. Photobooth

Met behulp van een photobooth kunnen jij en je gasten de leukste en grappigste foto’s maken! Jouw onvergetelijke dag zorgt voor de meest spontane kiekjes. Een photobooth is een hokje waarin je met lollige accessoires selfies maakt. Een originele manier om elke gast een leuke herinnering mee naar huis te geven. Fotohokjes bestaan er in verschillende varianten en er bestaan enorme keuzemogelijkheden wat betreft de vaccesoires. Jij kiest wat er volgens jou het beste bij jouw bruiloft past.

2. Typetjes

Met typetjes krijg je op je bruiloft de lachers op je hand. Een dergelijke acteur of actrice kan op verschillende manieren worden ingezet. Bijvoorbeeld bij de ingang van de feestzaal, als originele ontvangst. Ook kun je een typetjes de hele dag op je bruiloft aanwezig laten zijn, zo wordt hij of zij als het ware een daggast. Je kunt ervoor kiezen om steeds gebruik te maken van hetzelfde typetje, of gedurende de dag verschillende karakters op je bruiloft te laten verschijnen.

3. Illusionisten

Het klinkt misschien een beetje oubollig, maar een goochelaar kan wel degelijk een leuke aanvulling zijn op je feest! Het fijne van zo een illusionist is, dat hij aanwezig is op je feest zonder al te veel aandacht te trekken. Met andere woorden: hij eist niet het hele podium op. Gewoonlijk begeeft een illusionist zich tussen de gasten in de zaal en betrekt steeds verschillende mensen stuk voor stuk. Zo maakt hij ze niet alleen aan het lachen, maar zorgt hij er ook voor dat mensen meer contact met elkaar maken.

4. Spelletjes

Ook spelletjes zijn een prima manier om je gasten te vermaken en ze tegelijkertijd de gelegenheid te geven om meer contact met elkaar te maken. Zeker als het gaat om teamspelletjes waarbij verschillende genodigden met elkaar moeten samenwerken. Zijn er ook (kleine) kinderen aanwezig op je feest? Richt voor hen dan een hoekje in waar zij zichzelf kunnen vermaken. Oud-Hollandse spelletjes worden daarbij steeds populairder!

5. Wensballonnen

Wanneer het einde van de avond nadert, wil je dat iedereen jouw bruiloft met een glimlach op het gezicht verlaat. Grote kans dat ze eigenlijk helemaal geen zin hebben om naar huis te gaan. Maar met wensballonnen zorg je voor een laatste stukje entertainment en een gezellige afsluiting van de voor jou meest bijzondere dag van je leven. Voorwaarde voor het oplaten van de lampionnen is wel dat er geen tot weinig wind staat en je dit niet in een omgeving met hoge objecten doet.

You may also like