Home Overige Een trouwfeest organiseren? 3 originele ideeën

Een trouwfeest organiseren? 3 originele ideeën

by Redactie

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Niets is te gek op deze dag en daarom wil jij een knallend trouwfeest organiseren. Zo eentje om nooit te vergeten… Een origineel trouwfeest organiseren is helemaal niet makkelijk. Wij helpen je graag door onderstaande ideeën met je te delen.

1. Een trouwfeest organiseren rondom de TT Assen

Als jij Assen zegt, zeggen wij… TT! Dit grote evenement wordt jaarlijks in Assen georganiseerd en is voer voor iedere liefhebber van motorsport. Ben jij zo’n liefhebber dat je de motorsport het liefst wilt doortrekken naar je bruiloft? Dat kan! Bij springkussenverhuur Assen kun je namelijk complete stormbanen huren waar jullie naar hartenlust overheen kunnen rauzen (zonder motor, dat wel). Of organiseer je trouwfeest rondom de TT en zorg voor jullie eigen mini-camping, compleet met zeskamp en andere partymaterialen. Wel eerst even aan je vrouw vragen 😉 En als dit van jouw aanstaande vrouw niet mag… Dan bewaar je dit idee toch lekker voor jouw eigen vrijgezellenfeest!

2. Een trouwfeest organiseren middenin de stad

Hoewel hier de nodige vooroordelen over bestaan, is niets onmogelijk als je een trouwfeest wilt organiseren middenin de stad. In hartje Amsterdam bijvoorbeeld, kun je te gekke dingen huren. Kijk maar eens op de website van springkussenverhuur Amsterdam. Hier vind je een popcornmachine en suikerspinmachine in handzaam formaat die je zo kunt meenemen naar het Vondelpark, of zelfs in een afgehuurde trouwlocatie kunt gebruiken! Is de locatie waar jij jouw trouwfeest gaat geven in het bezig van een (kleine) stadstuin, dan kun je zelfs een mini-springkussen laten komen voor de kids. Zo beleefd iedere gast, van groot tot klein, jullie trouwfeest als een sprookje.

3. Trouwen in de winter

Trouwen in de winter is voor vele bruidsparen een droom. Bij deze droom hoort natuurlijk sneeuw, maar of dit er op de bruiloft echt ligt is altijd nog maar de vraag! Waarom creëer je voor jouw bruiloft niet je eigen winter wonderland? Om een trouwfeest te organiseren in winterse sferen doe je het volgende: Huur een passende locatie af en zorg hier voor versiering, zoals nepsneeuw op de ramen. Maak een dresscode en vermeld deze duidelijk op jullie uitnodiging (die natuurlijk helemaal in stijl is!). Echte winterse versnaperingen die jullie winterbruiloft compleet maken zijn daarnaast natuurlijk glühwein, marshmallows en warm appelgebak!

Als je zo’n origineel trouwfeest gaat organiseren wil je natuurlijk ook dat dit mooi wordt vastgelegd. Lees daarom ook dit artikel: Je gaat trouwen: hoe kies je een goede bruidsfotograaf?

You may also like