Home Vrijgezellenfeest Een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren; 4 tips

Een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren; 4 tips

by Scott
Een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren; 4 tips

Wanneer één van je vrienden of vriendinnen gaat trouwen, moet er vooraf natuurlijk eerst een geweldig vrijgezellenfeest komen. Nog één keer samen losgaan voor het echte gezamenlijke leven begint. Wil jij nou een vrijgezellenfeest organiseren en kun je nog wel wat tips gebruiken? Lees dan vooral verder.

Onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren, tip 1: Doe het niet allemaal alleen

Bepaal vooraf wie het vrijgezellenfeest gaat organiseren. Probeer het niet allemaal samen te doen, want dat wordt veel te chaotisch en onoverzichtelijk. Probeer het echter ook niet allemaal alleen te doen, want dat is onnodig veel werk voor één persoon. Kies twee of drie personen die dicht bij de bruid(egom) staan om het vrijgezellenfeest te organiseren en werk onderling goed samen.

Onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren, tip 2: Bepaal samen het budget

Hoewel het dus niet verstandig is om álles samen te organiseren, is er één ding dat wel bepaald moet worden met alle genodigden: het budget. Het is namelijk gebruikelijk dat de vrienden/familie die op het vrijgezellenfeest komen gezamenlijk alle kosten bepalen. En voor sommigen kan €75 per persoon al veel te veel zijn, terwijl anderen gemakkelijk €150 willen neerleggen. Om hier eerlijke afspraken over te maken is het daarom goed om aan iedereen individueel te vragen wat zijn/haar maximale budget is. Zo kun je bekijken wat er mogelijk is met het budget dat jullie hebben, zonder mensen onnodig kosten te laten betalen waar ze het geld niet voor hebben.

Onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren, tip 3: Plan verschillende activiteiten

Plan verschillende activiteiten

Hoe leuk het ook is om allemaal samen te komen en lekker te feesten, dat kan op den duur wel een beetje vermoeiend en saai worden. Zorg daarom dat je ook een aantal activiteiten voor tijdens het vrijgezellenfeest organiseert. Denk bijvoorbeeld aan het maken van cocktails; leuk om met zijn allen te doen en ook Virgin cocktails zijn mogelijk.

Onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren, tip 4: Geef het uit handen

Tot slot: heb je nu geen zin om tijd om zelf een geweldig vrijgezellenfeest te organiseren, maar wil je je vriend of vriendin wel verrassen met een tof feest? Er zijn ook bedrijven die het organiseren van een vrijgezellenfeest voor je uit handen nemen. Wil je bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest in Zoetermeer organiseren? Dan is dit een goede (en makkelijke) optie!

You may also like