Home Kleding Een leuke outfit voor een bruiloft doe je zo

Een leuke outfit voor een bruiloft doe je zo

by Redactie
Een leuke outfit voor een bruiloft doe je zo

Natuurlijk wil jij er tiptop uitzien op de volgende bruiloft. Met de juiste outfit ben jij helemaal klaar voor deze feestelijke dag. Allereerst moet je natuurlijk even een kijkje nemen op de uitnodiging of er een dresscode is. Die gaat namelijk voor alles. Als er gevraagd wordt om wit en blauw, dan houd je je daaraan.

1. Kies jouw kleur

Op zoek naar de ideale outfit voor een bruiloft? Dan is het belangrijk om een kleur te kiezen die jou echt subliem staat. Op die manier komt je gezicht vaak mooi uit en leg je daar de nadruk op. Dat mag best een beetje een felle kleur zijn. Te opvallend is niet nodig en dat zou alleen maar de aandacht van het gelukkige stel af halen, maar een mooie, frisse kleur is zeker een goed idee.

2. Prints

Prints zorgen altijd voor een vrolijk tintje en een bruiloft is een feestelijke dag waar dat helemaal bij past. Wat dacht je van een jurk met bloemenprint? Die is de laatste jaren weer helemaal in en het staat supervrouwelijk. Ook de heren kunnen overigens prima voor een leuke print kiezen wanneer zij een overhemd uitkiezen voor deze speciale dag. Laat maar zien dat je aandacht hebt besteed aan het kiezen van de juiste kleding!

3. Jurken

Jurken blijven ongekend populair onder de dames als het om bruiloftskleding gaat. Vaak is ‘cocktail’ de dresscode en daar past dit natuurlijk perfect bij. Er zijn allerlei soorten bruiloft jurkjes. Wat dacht je van een korte jurk met een petticoat, zodat hij mooi om je lichaam lijkt te dansen? Of misschien is een kokermodel meer jouw smaak. Doe eens inspiratie op!

4. Maxi dress

Een maxi dress is in elk seizoen de juiste keuze. In de winter zorgt het ervoor dat jij het net even warmer hebt dan de rest, terwijl het in de zomer juist weer voor een heel zonnige uitstraling kan zorgen. Bovendien staat een maxi dress vrijwel altijd chic. Ideaal wanneer je in stijl op een trouwerij wilt verschijnen.

5. Strak in het pak

Een pak is voor mannen een heel logische keuze, maar ook de dames kunnen rustig voor een pak kiezen. Dat hoeft heus geen mantelpakje meer te zijn; een broekpak is het helemaal! Zo toon je dat je lef hebt en bovendien kan een net pak je een heel mooie uitstraling geven. Het is een optie bij elk weertype.

6. Accessoires

Natuurlijk ben je er nog niet als je de kleding hebt gekocht. Ook de accessoires zijn belangrijk. Zowel heren als dames maken hun outfit pas echt compleet met de juiste schoenen. Wat dacht je van mooie veterschoenen met een puntige neus of van chique pumps? Sieraden zijn onmisbaar en verder is een handtas of clutch voor dames ook een must.

You may also like