Home Huwelijksreis Een cruise maken: de perfecte huwelijksreis

Een cruise maken: de perfecte huwelijksreis

by Redactie

Het JA-woord is gegeven, de enveloppen zijn geteld en de trouwkleding is naar de stomerij: het is tijd voor jullie  huwelijksreis! Als je op zoek bent naar een bijzondere huwelijksreis, probeer dan eens verder te denken dan Griekenland, Turkije of zelfs de Malediven. Overweg eens een romantische cruise voor je huwelijksreis. Want echt: een cruise is de perfecte plek voor als je net getrouwd bent. Je wordt compleet in de watten gelegd en hoeft alleen maar van elkaar te genieten. En onderweg doe je ook nog eens mooie bestemmingen aan! De perfecte, romantische stad van jullie huwelijk!

Geen liefde in de lucht, maar liefde op het schip!

Een huwelijksreis op een cruiseschip is écht romantisch. Samen genieten van de zonsondergang en van de eindeloze zee of juist vanuit de hot tub met een wijntje proosten op jullie huwelijk. Overal staan ook fotografen klaar om jullie huwelijksreis vast te leggen. Het is een aanrader om een fotopakket bij te kopen, zodat je veel mooie foto’s van jullie tweeën samen hebt. 

Geen stress tijdens je huwelijksreis

Eén van de grootste voordelen van een cruise is dat alles geregeld is. Geen gedoe met het regelen van accommodaties of maaltijden, alles is al voor jullie geregeld! De route is uitgestippeld, het diner is geregeld en je slaapt elke dag in een mooie hut. Een rondreis zonder stress!

Meerdere bestemmingen

Ik zei het al even: rondreizen zonder stress. Want tijdens een cruise doe je meerdere bestemmingen aan! Kies je voor een droomcruise vol met witte stranden, zoals naar de Bahama’s? Of juist een cruise dichterbij, met romantische bestemmingen zoals Sicilië of Sardinië. De keuze die je maakt hangt natuurlijk ook af van je budget, maar cruisen hoeft echt niet zo duur te zijn als je van te voren misschien denkt. Zelfs een cruise vanuit Nederland boeken is een optie, zeker als je liever niet vliegt.

Activiteiten voor elk stel

Of jullie nou lekker avontuurlijk zijn of juist houden van relaxen, een cruise heeft voor elk stel iets te bieden. Ontspan samen bij het zwembad en neem een lekkere massage in de spa of doe juist een leuke workshop aan boord. Er is genoeg te doen! En ook op de bestemmingen heb je altijd meerdere keuzes: vaak kun je kiezen voor een dagje strand en bijvoorbeeld snorkelen, maar je kunt ook actieve excursies doen. Of blijf gewoon aan boord en geniet van een rustig schip, omdat de meeste mensen van boord zijn als het schip aangelegd ligt in een aanleghaven.

Verwennerij aan boord
Vrijwel alle grote cruiseschepen, zoals bijvoorbeeld de splinternieuwe MSC Euribia, hebben een hele mooie spa aan boord. Je kunt niet alleen lekker genieten in de sauna’s en hot tubs, maar ook behandelingen boeken. Zoals een gezichtsbehandeling, pedicure, of massage. Je kunt meestal ook couples massages boeken, je wordt dan tegelijkertijd in dezelfde ruimte gemasseerd. En natuurlijk door professionele masseuses, want aan boord van een cruiseschip is alles goed geregeld!

 

Kortom: genoeg redenen om een cruise te overwegen voor een huwelijksreis!

You may also like