Home Trouwdag Dé locatie voor jouw grote dag bevindt zich in Groningen!

Dé locatie voor jouw grote dag bevindt zich in Groningen!

by Redactie
Dé locatie voor jouw grote dag bevindt zich in Groningen!

Natuurlijk kan het verkeren dat je al in het noorden van het land woont of dat er veel vrienden en familie in de buurt zitten. Maar misschien ben je wel helemaal niet bekend met wat deze populaire studentenstad te bieden heeft! Geloof ons, je mist wat als je Groningen niet minstens één keer bezocht hebt. De meeste mensen raken na hun eerste bezoek helemaal verknocht aan de gezelligheid. Naast de gezellige sfeer in de winkelstraten en de vele restaurants en kroegjes die de stad rijk is, vind je er bovendien vele plekken om elkaar het jawoord te kunnen geven. En omdat wij de kwaadsten niet zijn, lichten we er enkele voor je uit!

De Puddingfabriek

Wie een pand zoekt met ongekende mogelijkheden om een bruiloft in te vieren, vindt het in de oude Puddingfabriek! Vroeger rolden hier de heerlijkste toetjes van de lopende band; heden ten dage is het de plek om klein- én grootschalige evenementen te organiseren, van conventies en lezingen tot feesten en partijen! Je kunt op deze industriële locatie zelf bepalen hoeveel van de beschikbare ruimte je wilt gebruiken en deze bovendien geheel naar smaak (laten) inrichten. Lacht de zon jullie toe op jullie mooiste dag ooit? Dan heb je de mogelijkheid om de festiviteiten naar buiten te verplaatsen! Het gezellige binnenplein biedt namelijk plaats aan een grote schare mensen.

Grand Théatre

In 1939 werd dit schitterende pand met elementen van zowel art deco als de Amsterdamse School gerealiseerd als een bioscoop. Op dit moment is het echter het mooiste vlakke vloertheater dat ons land kent! Bovendien vormt het nu één van de meest populaire trouwlocaties in Groningen! Je kunt gebruik maken van verschillende zalen, naargelang het aantal gasten dat jullie hebben uitgenodigd. Zo biedt de benedenzaal ruimte aan 225 mensen op een uitschuifbare tribune. Neem voordat je een keuze maakt absoluut een kijkje in dit schitterende gebouw dat vele opties biedt voor jullie onvergetelijke trouwfeest. Wellicht is dit de plek die jullie hart verovert!

Zeilschip Mars

Het jawoord geven is een knoop doorhakken. Een keuze maken. Het ruime sop kiezen met je grote liefde. En wil je dit nou letterlijk en figuurlijk kunnen doen? Dan ligt in de haven van Groningen dan wel Harlingen het monumentale zeilschip Mars op jullie te wachten! Alle aanwezigen staat het ook nog eens vrij om, onder supervisie van echte zeebonken, mee te helpen met het aansturen van het vaartuig. Daarnaast biedt het schip ook nog eens volop slaapruimte met 13 ruime hutten. Tel uit je winst!

You may also like