Home Trouwdag Bijzondere trouwlocatie zoeken

Bijzondere trouwlocatie zoeken

by Scott
Duin-en-kruidberg trouwlocatie

Als je gaat trouwen moet er veel geregeld worden. Eerst moet je weten op welke datum je wilt trouwen en hoe de dag er uit moet komen te zien. Dan kom je gelijk bij een heel belangrijk punt: de locatie. Een trouwlocatie moet uniek en bijzonder zijn en precies passen bij je wensen voor een fantastische en romantische huwelijksdag. En natuurlijk moet de locatie ook goed passen bij de grootte van het aantal gasten. Als je denkt aan een romantische trouwlocatie, dan kom je al snel uit bij een historische locatie. Dat voegt echt iets toe qua sfeer en stijl. Romantischer kan bijna niet.

Houd er rekening mee dat je ruim op tijd de locatie van je wensen vastlegt. Dat moet soms al ruim een jaar van tevoren.

Historische trouwlocaties

Voor een historische en bijzondere trouwlocatie kun je bijvoorbeeld denken aan een kasteel of landhuis, maar ook aan een kerk of klooster, een industriële locatie, een theater of misschien een klassiek hotel. Daarbij kun je er voor kiezen om je hele huwelijksdag op één historische locatie te vieren, maar je kunt natuurlijk ook meerdere bijzondere locaties gebruiken. Bijvoorbeeld de ceremonie en de champagne op een kasteel en diner en feest in een klassiek hotel. Of de ceremonie in een idyllisch kerkje en diner en feest op een kasteel. Wist je trouwens dat je ook in diverse musea kunt trouwen? Dat is echt weer eens iets anders.

Bijzondere trouwlocaties

Veel mogelijkheden in binnen- en buitenland

Er zijn heel veel mogelijkheden qua stijl en grootte, maar ook qua budget. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Wie weet wil je graag trouwen in het zonnige Italië, bijvoorbeeld in Toscane, of in het zuiden van Spanje. Of misschien juist in Oostenrijk of Zwitserland in de sneeuw? In heel Europa vind je prachtige historische trouwlocaties die garant staan voor een romantische trouwdag.

You may also like