Home TrouwdagHuwelijksnacht 5 unieke locaties om te trouwen in het buitenland

5 unieke locaties om te trouwen in het buitenland

by Redactie
5 unieke locaties om te trouwen in het buitenland

Is het jullie droom om jullie leven samen te delen? En willen jullie elkaar het ja-woord geven op een van de meest romantische locaties ter wereld? Een huwelijk in het buitenland maakt deze grote dag voor jullie extra bijzonder. Kijk daarom zeker eens naar de volgende 5 unieke locaties die we voor jullie verzameld hebben.

1. Italië

Italië heeft waarschijnlijk een van de meest romantische culturen in Europa. Wat dacht je ervan om te trouwen in een van de bekende steden hier, zoals Rome, Florence of Venetië? Dat is beslist een romantische setting voor jullie bruiloft. Maar je kunt ook kiezen voor meer privacy door een vakantiehuis op het Italiaanse platteland te huren. Toscane is bijvoorbeeld een schitterende streek, maar ook Umbrië en Puglia zijn steeds meer in opkomst als het om buitenlandse bruiloften gaat. Vier jullie bruiloft in Italië in jullie favoriete streek!

2. Parijs

Een bruiloft in de stad van de liefde? Het vergt misschien heel wat geregel, maar de locatie is vrij gemakkelijk te bereiken voor jullie gasten en dat zorgt ervoor dat je ook een geweldig feest kunt houden hier. Bovendien is een ceremonie in een van de historische Franse kerken zeker een mogelijkheid. Dat levert niet alleen mooie beelden op, maar ook veel emotie. Zeker weten dat jullie een traantje wegpinken als jullie elkaar hier het ja-woord geven.

3. De Malediven

De Malediven worden gevorm door zo’n 1.000 eilandjes in de Indische Oceaan. Wanneer je uitkijkt naar een tropische bruiloft, dan is dit ook zeker een aanrader. Hier maken jullie foto’s op parelwitte stranden en genieten jullie onder de palmbomen. Het is zelfs mogelijk om voor een ceremonie op het strand te kiezen. Is dat niet romantisch?

5 unieke locaties om te trouwen in het buitenland malediven

4. België

Misschien heb jij echt een verre locatie in je hoofd, maar heb je eigenlijk al wel eens aan onze zuiderburen gedacht? Als je voor het noordelijke deel van België kiest, heb je bovendien niet te maken met een taalbarrière. In België heb je talloze romantische stadjes, zoals Brugge, waar je zeker een mooie bruiloft kunt houden. Maar ook hier kun je kiezen voor een bruiloft aan het strand, zoals bij Knokke. België is beslist een veelzijdige locatie als het om huwelijken gaat en onze zuiderburen staan nu eenmaal bekend om hun gastvrijheid. Bovendien kun je rekenen op een uitstekende catering in dit bourgondische land. Een romantische manier om de huwelijksnacht door te brengen is op een luxe camping.

5. Zuid-Afrika

Meer exotisch is een huwelijk in Zuid-Afrika. Hier zou je zelfs kunnen trouwen tijdens een safari. Dat levert een onvergetelijke ervaring én heel mooie beelden op. Maar je kunt ook kiezen voor een ceremonie in het bijzondere Kaapstad. Natuurlijk begeleiden de Zuid-Afrikaanse wijnen jullie op het feest met de gasten.

Waar gaan jullie elkaar het ja-woord geven en de ringen uitwisselen? Vergeet bij het maken van je keuze niet dat je trouwdag een van de meest bijzondere dagen van je leven is!

You may also like