Home Huwelijksreis 5 romantische bestemmingen voor je huwelijksreis

5 romantische bestemmingen voor je huwelijksreis

by Redactie
5 romantische bestemmingen voor je huwelijksreis

Natuurlijk wil je iets bijzonders als het om de bestemming voor je huwelijksreis gaat. Het is immers een reis die je nooit meer zal vergeten. Dit is de eerste reis die jullie maken als echtpaar, een begin van de levensreis die jullie samen aangaan. 

1. Mauritius

Een huwelijksreis Mauritius hoort natuurlijk op de eerste plaats te staan. Dit bijzondere eiland in de Indische Oceaan staat bekend om zijn langgerekte stranden. Hier kunnen jullie heerlijk genieten van de zon, de zee, het strand en van elkaar. Ideaal om elkaar te ontdekken en echt even te genieten van een tijd waarin niets moet en alles mag. In de heldere blauwe oceaan zijn schitterende koraalriffen. Duik naar het onbekende en ontdek een wereld vol moois.

2. Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is ook een exotische bestemming die veel te bieden heeft. Wat dacht je van een safari door de jungle? Je vindt hier heel veel nationale parken waar de natuur nog ruw en ongerept is. Kaapstad is ook een prachtige bestemming om een aantal dagen door te brengen. Hier proef je het Afrikaanse stadsleven op zijn best. De Tafelberg en Kaap De Goede Hoop zijn bezienswaardigheden die jullie niet mogen missen. Zijn jullie klaar voor een huwelijksreis Zuid-Afrika

3. Hawaï

Uiteraard ligt Hawaï niet bepaald naast de deur, maar als je echt een bijzondere bestemming wilt na een onvergetelijke bruiloft, dan zit je hier goed. De binnenlanden zijn exotisch en je ziet hier veel bijzondere flora en fauna. Verder kenmerkt ook dit eiland zich door parelwitte stranden. Dit kleine stukje Amerika vergeten jullie nooit meer. 

4. Maleisië

Maleisië is een geweldig land voor een huwelijksreis. Hier hebben jullie volop de tijd om van elkaar en van de omgeving te genieten. Kuala Lumpur is zeker de moeite van een bezoek waard, maar ook hier kun je de jungle ontdekken. Hier leven de orang oetans nog in het wild. Toch liever een eilandvakantie? Dan is de Langkawi archipel een aanrader. Imposante kliffen, unieke baaien en ook hier schitterende koraalriffen. 

5. Oman

Alle luxe die je je maar kunt bedenken op je huwelijksreis? Bezoek dan Oman eens. Dit sultanaat is eeuwenoud, maar je gaat er niet alleen naartoe vanwege de geschiedenis. Ook hier kun je fantastisch duiken en zonnebaden op de schitterende stranden. In Muscat zijn een aantal bijzondere bezienswaardigheden te vinden, waarvan de bekendste de Sultan Qaboes-moskee is. Wandelen jullie graag samen? Dan is het Wadi Shab-gebergte beslist een aanrader.

Je huwelijksreis plannen

Bij een huwelijksreis staat de datum vaak al lang van tevoren vast, doordat je meestal direct na je huwelijk op het vliegtuig stapt. Zorg er daarom ook voor dat je de reis op tijd boekt. Dan is het meestal voordeliger en bovendien weet je zeker dat jullie reis nog beschikbaar is.

You may also like