Home Benodigdheden 5 leuke budget bruiloft decoratie tips

5 leuke budget bruiloft decoratie tips

by Scott
budget bruiloft decoratie tips

Een bruiloft is een dure aangelegenheid. Voor iedereen die niet zo’n ruim budget heeft zijn budget tips altijd welkom. Een van de dingen waarop je goed kunt besparen is de decoratie. Met onderstaande vijf tips kan je veel geld besparen door creatief aan de slag te gaan met de bruiloft decoratie.

#1. Trouwlocatie met sfeer

De makkelijkste tip is het kiezen voor een bijzondere trouwlocatie die van zichzelf al sfeervol is. Een sfeervolle locatie zorgt ervoor dat er minder decoratie nodig is. Vooral buiten locaties als het strand, een bos of een tuin hebben weinig decoratie nodig.

#2. Tijdig bestellen

In de maanden mei, juni en september trouwen de meeste bruidsparen. Rond deze periode is decoratie vaak ook iets duurder. Tijdig bruiloft versiering aanschaffen is dan ook een gemakkelijke manier om geld te besparen. Kijk bijvoorbeeld eens in het aanbod versiering van Fop&Feestwinkel.

#3. Do-It-Yourself

Hou je ervan om creatief bezig te zijn en ben je een beetje handig? Dan kan je natuurlijk zelf decoratie maken. Er zijn genoeg leuke blogs met DIY tips voor het zelf maken van decoraties. Doe inspiratie op en ga zelf aan de slag.

#4. Less is more

Een trouwlocatie sfeervol en mooi aankleden hoeft niet duur te zijn. Het simpel houden van de decoratie zorgt er juist voor dat de locatie er stijlvol en chique uit komt te zien. Net als bij het inrichten van je interieur geldt de regel “less is more”. 

#5. Bloemen

Bij een bruiloft horen natuurlijk bloemen en boeketten. Echter zijn deze vaak duurder dan men in eerste instantie had gedacht. Bij een kleiner budget is het verstandig om kieskeurig een boeket te kiezen. Ga in gesprek met een bloemist en zoek naar een oplossing voor low budget bloemen en boeketten.

You may also like