Home Vrijgezellenfeest 4 leuke activiteiten om tijdens een vrijgezellenfeest te doen

4 leuke activiteiten om tijdens een vrijgezellenfeest te doen

by Scott
4 leuke activiteiten om tijdens een vrijgezellenfeest te doen

Ben jij bezig met het organiseren van een vrijgezellenfeest voor bijvoorbeeld je broer, zus, vriend of vriendin? Er zijn talloze leuke activiteiten om tijdens een vrijgezellenfeest te doen. Wij hebben 4 ideeën voor je op een rij gezet.

Een dagje naar het klimbos

Een populaire bestemming voor vrijgezellenfeesten is het klimbos. Hier hebben jullie de keuze uit verschillende parcoursen. Vaak zijn er zowel parcoursen die wat dichter bij de grond blijven tot parcoursen door de boomtoppen, op wel 15 meter hoogte. De bungee jump en vrije sprong maakt het extra spannend! Je beweegt op eigen kracht door het bos door middel van ladders, ziplines, bruggen en touwnetten. Het klimbos heeft wel wat weg van apenkooien, waardoor deze activiteit jeugdsentiment oproept. Ook is het lekker dat jullie in de frisse buitenlucht zijn.

Huur een springkussen

Voor een leuk vrijgezellenfeest hoeven jullie niet ver te reizen. Tover de tuin of straat om tot spellocatie door een paar toffe attributen te huren. Een springkussen huren is een uitstekend idee. Hier kunnen jullie wedstrijdjes op doen, zoals wie de meest originele sprong kan maken of welk duo elkaar het hoogste af kan vuren. Je kunt bijvoorbeeld ook een aantal oud-Hollandse spellen huren, waaronder een sjoelbaan en een stokkenvangen spel, zodat alle gasten zich tegelijkertijd kunnen vermaken. Gaat jouw vrijgezellenfeest plaatsvinden in de provincie Brabant? Dan kun je bijvoorbeeld een springkussen huren bij Springkussenverhuur Breda of Springkussenverhuur Den Bosch.

Bier of wijnproeverij op vrijgezellenfeest

Met een bier- of wijnproeverij zit je altijd goed, helemaal als je bijpassende borrelhapjes regelt en er een aansluitend diner volgt. Een bierproeverij kun je zelf organiseren bij je thuis, maar het is ook erg leuk om een workshop te volgen. Tijdens een workshop van een professionele bierkeurmeester leer je veel over onder andere het brouwproces, de verschillende smaken en hoe je biertjes lekker kunt combineren met verschillende snacks. Dit is ook het geval bij een wijnproeverij.

Op citytrip als vrijgezellenfeest

Mag het vrijgezellenfeest van jullie vriendengroep wel een paar dagen duren? Ga dan met elkaar op citytrip. Het ligt eraan wanneer jouw vriend of vriendin gaat trouwen of je naar het buitenland kunt of nog even in Nederland moet blijven. Ook in Nederland zijn er veel toffe locaties voor een weekendje weg. Amsterdam is bijvoorbeeld een populaire stad voor een vrijgezellenfeest vanwege de vele clubs. Internationaal staat de Nederlandse hoofdstad niet voor niets bekend als de plek waar alles kan en mag. Andere toffe steden voor een vrijgezellenfeest zijn Berlijn, Praag, Stockholm en als je helemaal uit wilt pakken: Las Vegas.

Heb jij inmiddels genoeg inspiratie? Dan kun je gaan beginnen met de organisatie van het vrijgezellenfeest. Lees daarvoor ook eens onze praktische tips over het organiseren van een vrijgezellenfeest.

You may also like