Home Benodigdheden 3 toffe en originele trouwcadeaus

3 toffe en originele trouwcadeaus

by Redactie
3 toffe en originele trouwcadeaus

De mooiste dag van iemands leven is toch wel zijn of haar trouwdag. Alles wordt uit de kast getrokken om er een romantische dag van te maken waar iedereen het nog lang over zal hebben. Het kan best uitdagend zijn om voor een verwachtingsvol bruidspaar een origineel trouwcadeau te kopen. Natuurlijk komt een envelop altijd van pas, maar het is leuker om echt even stil te staan bij het bruidspaar en een cadeau te vinden dat bij hen past. Maar een beetje hulp daarbij is altijd welkom, nietwaar? Je kunt veel ideeën voor een origineel bruidscadeau vinden, wij helpen je graag aan wat extra inspiratie.

1.      Fotocadeau’s

Iets wat altijd leuk is om te krijgen, is een fotocadeau. Dat geldt ook voor kersverse bruidsparen. Hoe gaaf is het om hen een blijvende herinnering aan hun geweldige dag cadeau te doen? Bedruk bijvoorbeeld chocolaatjes met een foto van hun prachtige dag, zodat ze kunnen genieten van de mooie herinneringen én iets lekkers om te eten. Je kunt ook een fotokistje maken met een lieve foto van het stel erop en er binnenin herinneringen voor het bruidspaar. Die kunnen ze dan natuurlijk zelf aanvullen. Je kunt ook een herinneringenblik maken door voorraadblikken te bedrukken.

2.      Een uitstapje

Misschien gaat het bruidspaar op huwelijksreis, maar al te vaak gaat een nieuw bruidspaar heel snel weer over tot de orde van de dag. Leg dan als vrienden of familie wat geld bij elkaar om het bruidspaar er toch even tussenuit te sturen. Regel een weekendje naar zee of een midweekje naar een zonnig oord. Alles om het jonge bruidspaar even tijd met z’n tweeën te gunnen. Het is toch heerlijk om samen herinneringen op te halen aan de romantische trouwdag buiten de sleur van het dagelijks leven om?

3.      Een symbolisch cadeau

Het huwelijk is natuurlijk dé bezegeling van de liefde. Accentueer dat nog een beetje extra door bijvoorbeeld een hoefijzer cadeau te doen met de namen van de geliefden en hun trouwdatum erin. Een hoefijzer houdt volgens de symboliek geluk vast als je hem op de juiste manier ophangt. Leuk voor een nieuw liefdeskoppel, toch? Je kunt ook een mooie spaarpot cadeau doen die het koppel kan gebruiken om te sparen voor een volgende reis, een nieuw huis of welk ander doel ze maar verzinnen. Allebei een sleutelhanger met de helft van een gebroken hart is ook mooi symbolisch. Het koppel kan dan elke keer samen één worden en wordt meerdere malen op een dag aan elkaar herinnerd.

Je ziet het, een huwelijkscadeau vinden dat ook origineel is, hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Kies iets leuks uit en geniet van de liefde!

You may also like