bird image
bird image

Tips & Trends 2014

DE Tips & Weddingtrends voor 2014!

Alle kleuren van de Regenboog
Mochten jullie er wat kleur-thema betreft niet uitkomen, dan is er in 2014 dé oplossing! Waarom beperken tot slechts één kleur? Kies ze gewoon allemaal! Ongeacht of je voor felle of pasteltinten gaat, alles is prima zolang het maar past binnen de kleuren van de regenboog. Jullie hoeven natuurlijk niet álle kleuren van de regenboog te gebruiken, maar het kan. Durf ook gerust pastel en fel te combineren.. Ook makkelijk voor jullie gasten;)


Doe het zoals jullie het willen!
Dit is de snelst groeiende trend als het gaat om trouwen.. Kies vooral voor een bruiloft die bij jullie past. Trouw zoals jullie het willen, met of zonder de oude huwelijkstradities, zoals de ceremonie in de kerk, een witte trouwjurk, receptie, etc.


Kant en klaar
In 2014 gaan we veel kant zien! Als we kijken naar de bruidsmode van de laatste eeuwen, dan kwam daar al veel kant in voor, maar het lijkt erop dat het nu wederom een comeback maakt. Van full-on kantjurken tot hier en daar een kant accent. Veel ontwerpers tonen klassieke bruidsjurken met kanten details, zoals kanten kapmouwtjes, illusie kettingen, contrasterende kleur kant en nog veel meer. Het mooie van kant is dat het niet alleen een jurk verfraaid, maar dat kanten details het bijzonder goed doen in de aankleding van de bruiloft. Denk aan de uitnodigingen, de bruidstaart, de tafelaankleding..etc.
Kanten details kunnen een chique en verfijnde uitstraling hebben, maar wanneer deze worden gemixt met rustieke of vintage elementen, dan is kant vaak wat stoerder! Het is aan jullie.. alles kant!Virtuele Gasten
In 2014 zal de technologie een grotere rol gaan spelen in bruiloften die worden gedeeld met vrienden en familie over de hele wereld. Live-stream bruiloften zullen steeds meer gaan toenemen. Als er vrienden of familieleden zijn die op de bruiloft niet aanwezig kunnen zijn, kunnen bruidsparen ervoor kiezen om hun huwelijk ‘uit te zenden.’ Het is real-time streaming van een real life gebeurtenis. Een fantastisch idee voor koppels die graag hun huwelijksdag met meer mensen willen delen, dan ze kunnen uitnodigen!

The Fun Factor
In 2014 staat in het teken van plezier! En dat betekent veel Kermisachtige candy’s zoals suikerspinnen & zuurstokken. Eetkramen, ijscowagens, Franse gebakwagens en frietkramen. Deze trend is met name populair voor de zomer bruiloften.
De receptie of middagtoast wordt interactief met spelletjes zoals jeu de boules. Evenals het Entertainment, waarbij je kunt denken aan sneltekenaars, stand-up comedians, clowns, goochelaars, photobooth en tarot kaartlezers.
Creëer een echte wow-factor met een decor waar jullie gasten nog lang over zullen napraten.. Alle bruidsparen willen dat hun gasten net als hen, een fantastische bruiloft beleven, dus is het belangrijk dat het feest op gang wordt gehouden! En is er helaas dan toch een einde gekomen aan deze bijzondere dag? Denk dan eens aan een ‘After Party,’ de uitbreiding van jullie bruiloft voor degenen die de hele nacht door willen dansen.

Vogelkooitjes 
Willen jullie eens iets anders als decoratie-item? Denk dan aan vogelkooitjes. Deze passen perfect bij een Vintage thema, maar kunnen natuurlijk ook prima als jullie geen speciaal thema hebben.. Ze zijn in elk geval erg origineel én multifunctioneel voor jullie bruiloft! Gebruik ‘m bijvoorbeeld voor alle cadeauenveloppen die jullie ontvangen, veilig én wel zo leuk! Het is ook weer eens iets anders dan een enveloppendoos.. Je kunt ‘m mooi decoreren met bloemen, nepvogeltjes en lieve kaartjes. Hij doet het fantastisch als decoratie! Je kunt ze ophangen, (zowel buiten als binnen) of op de dinertafel zetten met mooie kaarsen erin, je kunt ze langs het looppad zetten die naar jullie ceremonie leidt, of zet ze variërend van formaat op de desserttafel. Het mooiste resultaat krijg je als je ze aanpast aan jullie kleurthema. Gebruik hiervoor verse bloemen, veren, linten, nestjes, nepvogeltjes etc.